Title Image

1-1 session

Terapi og Coaching i Vanløse, København: Vil du blive bedre til at mærke dine følelser – kommunikere dem ud og skabe fokus på det vigtige i dit liv? Et forløb er det effektive skub, der giver dig nye redskaber og indsigter. Du træner dit nærvær, dit selvværd styrkes og du opdager, hvordan du kan genskabe balance i dit private og professionelle liv. Vi oplever jævnligt ubalance, men skal helst undgå at den bliver kronisk. I et forløb lærer du at genskabe din indre balance, når du mærker søgang i livet. Det bliver nemmere for dig at være afslappet i kontakten til andre, fordi du bliver mere nærværende og opmærksom på din del af ansvaret, hvis noget ikke virker. Du styrker dine relationer til andre via træning i bevidstheden om egen adfærd.

Hør Torben og Henrik fortælle om deres 1-1 forløb:

Morten, 38 år fortæller om sit 1-1 forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

I et forløb træner du lige netop dét og opdager, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt begynder du at tage dig selv mere alvorligt og vover at tage de konflikter og uenigheder livet byder på. Du får et sjovere, friere og mere lykkeligt liv, fordi du begynder at tage udgangspunkt i dig selv og ikke i alle andre.

Er det nu, du vil genskabe balancen i dit liv? Hør hvordan BOOK EN TID