Title Image

Om mig

Annette:

Annette Jønsson er uddannet gestaltterapeut, stress coach og journalist. Har arbejdet som mandeterapeut, parterapeut, foredragsholder og workshop facilitator siden 2005. Hun er forfatter til bogen ‘Fra mand til menneske’. Med udgangspunkt i gestaltterapien er Annette’s filosofi, at mennesket er et hele, hvor krop og psyke hænger sammen. Det betyder, at vi må være mere opmærksomme på, hvad kroppen fortæller os, så det ikke bliver rationalet, der styrer det hele. En effektiv måde at være mere nærværende og autentisk i sine relationer og i forholdet til en selv på.

Som Mandeterapeut træner Annette din kommunikation, dit lederskab, din motivation, din selvværdsfølelse, din maskulinitet, din vejrtrækning, din handlekraft og din evne til at mærke dine følelser og stå ved det, du mærker. Det sker via 1-1 sessions, parterapi, workshops og netværksgrupper.

Erhvervslivet:

Annette har en baggrund indenfor reklame-, film- og mediebranchen inden hun blev psykoterapeut. Hun har arbejdet for mange forskellige virksomheder gennem årene eks. Danmarks Radio, Nordisk Film, Novo Nordisk, Bates Reklamebureau, Cafe Victor, Burger King, Metronome Film & TV, Ekstra Bladet, SAS og andre mindre og mere ukendt steder. Det har givet et solidt kendskab til menneskers adfærd og deres reaktioner, når de udsættes for pres og en virksomhedskultur, der overser motivation og trivsel. En erfaring som i dag bruges til at styrke den mentale modstandskraft og robusthed hos mænd og kvinder, som ønsker mere balance i deres privatliv samt ledere og medarbejdere i erhvervslivet: www.nuetilederskabet.dk

Som mandeterapeut arbejder Annette med mænds tanker, følelser og handlemønstre. Hun træner iværksættere, ledere og medarbejdere i at fylde deres eget følelsesbæger op, så afhængigheden af andres anerkendelse og forventninger mindskes. Det giver mere frihed, glæde og et nemmere liv, hvor det er muligt at udfolde sit potentiale. Det kommer mange slags brancher tilgode, da Annettes kunder kommer mange steder fra og har mange roller: IT-ansvarlig, ejendomsmægler, ingeniør, Djøffer i det offentlige, designer, læge, jurist, arkitekt, skolelærer, brandmand, journalist, pilot, børsmægler, murermester, stilladsarbejder eller iværksætter.

Bogudgivelse:

I 2009 udgav Annette bogen ‘Fra mand til menneske’, som bygger på hendes arbejde med mænds personlige udvikling. Her fortæller mænd om fire temaer, der fylder mest i deres personlige og professionelle liv. Du får nogle bud på, hvordan du kommer videre og får det liv, du ønsker ved bl.a. at tage din del af ansvaret og bliver mere tydelig i dine ord og handlinger.

Annette holder foredrag, underviser og er workshop facilitator med fokus på kontakt, balance ml. fornuft og følelser, forandringer, forebyggelse af stress, nærvær, maskulinitet, mindfulness og handlekraft.

Uddannelser:

  • Leading Energy & Essens Practitioner, 2011
  • Certificeret stresscoach, Think Yellow, 2008
  • Gestaltterapeut, Nordisk Gestaltinstitut, 2003
  • Fotojournalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1999
  • Merkonom i markedsføring, Handelsskolen, 1992

Frivilligt arbejde:

2004: Krisecentret for voldsramte kvinder, Grevinde Danner Stiftelsen

2002: Natherberg for kvinder i Hvidovre, Danske Røde Kors