Title Image

Business Coaching

Business Coaching – Workshops – Kurser i virksomheder:

Annette har gennem mere end 12 år haft mange ledere gennem sine Business Coaching forløb. Ledere der oplever stort pres, øgede forventninger ude fra og fra sig selv og derfor mærker en udmattelse i perioder.  Er du en lille, mindre eller stor virksomhed, hvor ledere og medarbejdere ønsker at skabe bedre relationer, mere handlekraft og lydhørhed, vil Annette være den rigtige sparringspartner og businesscoach at få ombord.

I træner jeres kommunikation, konflikthåndtering og øve jer i accept af forskelligheder, større respekt og rummelighed samt fokus på at lytte bedre til hinanden. Annettes workshops, foredrag og kurser i nærvær og indre ro og balance skaber klarhed og giver bedre miljø for feedback og sparring i teams og ledergrupper.

Se Annette’s nye business side her: www.your-businesscoach.dk

Annette coacher ledere og medarbejdere 1-1 i kortere eller længere forløb hos private og offentlige virksomheder. Hvis I har behov for klarhed, bedre samarbejde og forebyggelse af stress, sygefravær og konflikter, skræddersyer Annette et program lige til Jeres behov. Hvorfor vente til krisen er sket? Vær i stedet foran ved at forebygge og løbende tage de ting i opløbet, så de ikke ender som langtidssygemeldinger eller afskedigelser, hvilket koster dyrt i både tid og penge.

Få et tilbud her: www.your-businesscoach.dk

EXECUTIVE COACHING: 

Som CEO, CFO, COO eller business owner kan du vælge et Executive Coaching forløb over 3-6 måneder. Du arbejder med det, der er vigtigt for dig lige nu, og du træner dit personlige lederskab. Et fokus, der styrker din position som daglig beslutningstager og menneskeleder. Forløbet giver dig øget forståelse af dig selv, dine reaktioner og dermed bliver det mere enkelt at agere over for dine medarbejdere. Du tilegner dig større ro og overblik, idet du finder knappen til blandt andet at genskabe din indre balance mellem fornuft og følelser.

Executive Coaching: www.your-businesscoach.dk