Business coaching i København

SKRIV TIL MIG

Business coaching i København

SKRIV TIL MIG

Jeg har gennem snart 15 år haft ledere gennem mine  ledercoaching forløb. Ledere der oplever stort pres, øgede forventninger udefra, og fra sig selv og derfor mærker en udmattelse i perioder.  Er du en lille, mindre eller stor virksomhed, hvor ledere og medarbejdere ønsker at skabe bedre relationer, mere handlekraft og lydhørhed, vil jeg være den rigtige sparringspartner at få ombord til ledercoaching.

I træner klar kommunikation, konflikthåndtering og øver jer i accept af forskelligheder, større respekt og rummelighed samt fokus på at lytte bedre til hinanden. Mine workshops, foredrag og kurser i nærvær, indre ro og balance skaber klarhed og giver bedre miljø for feedback og sparring i teams og ledergrupper.

Se min nye business coaching side

Jeg coacher ledere og medarbejdere 1:1 i kortere eller længere forløb hos private og offentlige virksomheder. Hvis I har behov for klarhed, bedre samarbejde og forebyggelse af stress, sygefravær og konflikter, skræddersyer jeg et program lige til jeres behov. Hvorfor vente til krisen er sket? Vær i stedet foran ved at forebygge og løbende tage de ting i opløbet, så de ikke ender som langtidssygemeldinger eller afskedigelser, hvilket koster dyrt i både tid og penge.

Få et tilbud på business coaching her: www.leder-mand-menneske.dk

Executive coaching

Du kan vælge et Executive Coaching forløb over 3-6 måneder, hvor du bliver mere bevidst om balancen mellem rationale og følelser i ledelse. Du arbejder med det, der er vigtigt for dig lige nu, og du træner dit personlige lederskab. Et fokus, der styrker din position som daglig beslutningstager og menneskeleder. Forløbet giver dig øget forståelse af dig selv, dine reaktioner og dermed bliver det mere enkelt at agere over for dine medarbejdere. Du tilegner dig større ro og overblik, idet du finder knappen til blandt andet at genskabe din indre balance mellem fornuft og følelser.

Læs meget mere om mine forløb med executive business coaching her: www.leder-mand-menneske.dk

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Når du er autentisk og står ved dig selv, bliver du glad, rolig og i balance

Annette Jønsson. Ekspert i nærvær, balance, selvværd og kontakt

Køb e-bogen ‘Fra Mand til Menneske’ her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

© Copyright - Annette Jønsson - Mandeterapeut | by Best One A/S
Call Now Button20 71 21 22