Title Image

Om Annette

Beskæftigelse:

Med min baggrund indenfor reklame-, film- og mediebranchen har jeg arbejdet for mange forskellige virksomheder gennem årene. Danmarks Radio, Nordisk Film, Novo Nordisk, Bates Reklamebureau, Cafe Victor, Burger King, Metronome Film & TV, Ekstra Bladet, SAS og andre mere ukendt steder. Det har givet et solidt kendskab til menneskers adfærd og reaktioner, når vi udsættes for pres, krav og konflikter. Har I en virksomhedskultur, hvor I værdsætter motivation, relation og trivsel, får I en stærk coach og træner i mig, der styrker medarbejdernes mod, robusthed og mentale overskud. De fleste ledere og medarbejdere ønsker mere balance i privat- og arbejdsliv – læs mere på min businessside: www.your-businesscoach.dk

Som mandeterapeut arbejder jeg med mænds udfordringer, følelser og handlemønstre. Alle slags mænd, som ofte er i et forhold med børn og som er iværksættere, ledere, virksomhedsejere eller ansatte. De ønsker at blive bedre til at fylde deres eget følelsesbæger op, så afhængigheden af andres anerkendelse og forventninger mindskes. De vil have mere frihed, glæde og gladere liv, hvor det er muligt at udfolde sit potentiale.

Uddannelse:

  • Unleash the power within seminar med Tony Robbins, London 2017
  • High Performance seminar med Brendon Burchard, Californien 2015
  • Leading Energy & Essens Practitioner, 2011
  • Certificeret stresscoach, Think Yellow, 2008
  • Gestaltterapeut, Nordisk Gestaltinstitut, 2003
  • Fotojournalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1999
  • Merkonom i markedsføring, Handelsskolen, 1992

Frivilligt arbejde:

2004: Krisecentret for voldsramte kvinder, Grevinde Danner Stiftelsen

2002: Natherberg for kvinder i Hvidovre, Danske Røde Kors

Bogudgivelse:

I 2009 udgav jeg bogen  ‘Fra mand til menneske’, som bygger på mit arbejde med mænds personlige udvikling. Her fortæller mænd om fire temaer, der fylder mest i deres personlige og professionelle liv. Du får nogle bud på, hvordan du kommer videre og får det liv, du ønsker ved at blive mere tydelig i dine ord og handlinger.

Jeg holder foredrag, underviser og er workshop facilitator med fokus på kontakt, nærvær, lytning, konfliktløsning, følelser, forandringer, forebyggelse af stress, seksualitet, kommunikation, mindfulness og handlekraft.