Foredrag i København

SKRIV TIL MIG

Annette Jønsson portræt

Foredrag i København

SKRIV TIL MIG

Som foredragsholder er min spidskompetence at skabe balance mellem fornuft og følelser i det private og professionelle liv. Områderne for mit foredrag er hovedsageligt forandring, trivsel, kommunikation og selvledelse.

Handlekraft er et nøgleord i mit foredrag. Handling kræver mod og nærvær, hvilket jeg, i mine foredrag, inspirerer deltagerne til at forfølge. Handlekraft fører dig i retning af det, du gerne vil. Handlekraft fører til, at medarbejderne dropper offerrollen, opnår en bedre omgangstone og et mere effektivt samarbejde, fordi de selv kan præge retningen.

Jeg inddrager anekdoter fra mit eget liv når jeg holder foredrag. Disse er både farverige og præget af proaktiv handling. Jeg har om nogen været omstillingsparat og er hoppet i vandet, hvor det var dybest. I et højt tempo har jeg ca. hvert 10. år skiftet fokus og blandt andet fået ting til at ske i reklame-, film- og nyhedsbranchen. Det har betydet, at jeg har givet afkald på andre ting, hvilket har været en sårbar, men lærerig proces at gennemgå.

Jeg giver mine deltagere nye indsigter og værktøjer, der kan åbne for en bedre kommunikation med dem selv (det indre jeg), og deres relationer/kolleger. Alt gennem gennemarbejdede og velformulerede foredrag.

Desuden er jeg uddannet fotojournalist og har en række øvrige uddannelser, samt en bred erhvervserfaring, der har styrket mine forudsætninger for at kunne styrke andre mennesker i deres handlinger.

Aktuelle foredrag for private og offentlige virksomheder

Handlekraft, balance & nærvær – i en foranderlig verden

Forandring er en selvfølge – det er handling ikke. Accepten heraf er et godt udgangspunkt for enhver udviklingsproces. Hvad enten man ser på den enkelte medarbejder eller en medarbejderstab som helhed, må man acceptere, at intet forbliver, som det altid har været. I dag er forandringer noget, som handlekraftige ledere og medarbejdere spiser til morgenmad. For dem der savner handlekraft, kan ordet forandring fortsat have en skræmmende og til tider negativ klang. Inspirér medarbejdere og ledere til handlekraft ved hjælp af mit foredrag.

Tankerne løber ofte af med os, og forstyrrer vores evne til at handle. Hvordan bliver vi mere fokuserede og bedre til at tage beslutninger? Hvad er forskellen på negativ og positiv handlekraft? Hvordan undgår vi at lade tankemylderet æde vores handlekraft? Når vi handler og selv tager del i ansvaret og gør det vi kan, bliver begreber som rationalisering og effektivisering mindre udfordrende. Og den uundgåelige forandring mere acceptabel.

I dette foredrag sætter jeg fokus på fordelene ved at opdage sine vaner og overspringshandlinger. At vi IKKE bare kan udlicitere vores handlekraft til andre, men selv må tage ansvaret. Jeg åbner op for den enkelte medarbejders accept, mod, lyst, nærvær og evne til proaktivt at udvikle sin handlekraft, så det gavner hele arbejdspladsen og fører til større trivsel og motivation for den enkelte i dette foredrag.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Annette Jønsson portræt - Mandeterapeut

Skriv til mig

Presse

Annette Jønsson på tv - Mandeterapeut

BYDER DU DIG SELV FOR MEGET, MAND? LÆR AT HÅNDTERE DINE FØLELSER OG SÆT GRÆNSER

Annette Jønsson får dig hjem i kroppen, så du opnår ro, fokus og øget nærvær

bog af Annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Leder, mand og menneske - bog

Køb bogen LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Call Now Button20 71 21 22