Foredrag i København

SKRIV TIL MIG

Annette Jønsson portræt

Foredrag i København

SKRIV TIL MIG

Foredrag – workshop om Livskriser. Hvordan vi som mennesker håndterer de følelser og udfordringer, der dukker op, når livskrisen viser sig. 

Hvordan gør mænd og hvordan gør kvinder i de svære situationer livet byder på? Hvor er forskellene og hvordan kan vi polstre os, så vi kommer igennem uden at miste grebet og os selv?

Det er fokus i det foredrag jeg netop nu tilbyder til private, virksomheder, organisationer og foreninger. En ting er sikker i dette liv – vi kommer ikke udenom at møde kriser på vejen. De fleste mennesker oplever sorg, tab, livsforandringer, sygdom og andre mere eller mindre forudsigelige oplevelser, som opleves som livs- og midtvejskriser.

Som foredragsholder er mine spidskompetencer at få tilhørerne til at deltage aktivt i øvelser og refleksioner undervejs. At skabe energi og integration af de følelser, der sættes i gang. At skabe balance mellem hjerne og hjerte og give indspark til at mestre livet, når båden gynger for alvor. Sådan at du går fra foredraget med værktøjer og noget konkret, du kan bruge til at styrke din situation her og nu.

Fokusområderne i foredraget er forandring, trivsel, kommunikation og selvledelse i svære tider. Elementerne der skal til er handlekraft, ansvar, accept og mestring af følelser. Det kræver mod og nærvær at gå igennem kriser og genfinde sin balance i tider med uro og modgang. Når vi som mennesker opdager vores egen del af ansvaret og handler der, hvor det er muligt, sker forandringen. Når vi deler vores tanker og følelser, udvikles vores relationer og følelsen af at høre til etableres og styrker selvværdet og de nære relationer.

Jeg ønsker at give mine deltagere indsigter og værktøjer til at mestre livet, når ubalancerne melder sig. De livskriser og udfordringer tilværelsen byder på, kan vi ikke undgå. Men heldigvis kan vi reagere og handle, så vi ikke mister fatningen og balancen.

Livskriser – en del af livet

Hvordan mestrer vi livet, når der opstår kriser både privat og professionelt?

Forandring er en selvfølge – livsforandringer er uundgåelige. Det afgørende er, hvordan vi håndterer de forandringer, der kommer imod os som mennesker. Accepten heraf er et godt udgangspunkt for enhver udviklingsproces.

Som virksomhed eller organisation er forandring hverdagskost. For medarbejdere og ledere er det et livsvilkår, som kræver meget af den enkelte. Hvad enten man er medarbejder, et team eller leder, må man acceptere, at intet forbliver, som det altid har været. I dag er forandringer noget, som handlekraftige ledere og medarbejdere spiser til morgenmad. For dem der savner handlekraft, kan ordet forandring fortsat have en skræmmende og true den sikre zone, hvor det lige gik så godt.

Tankerne løber ofte af med os, og forstyrrer vores evne til at håndtere det vi står midt i. Hvordan bliver vi mere fokuserede og bedre til at tage beslutninger? Hvad er forskellen på negativ og positiv handlekraft? Hvordan skaber den enkelte balance mellem hjerne og hjerte?  Når vi handler og tager del i ansvaret og gør det vi kan, bliver følelsen af at have kontrol over sit eget liv større. Du mestrer de kriser du møder på vejen, så de ikke tager magten fra dig.

I dette foredrag sætter jeg fokus på gaven ved at opdage sin undvigelsesadfærd, kommunikation, styrker og sårbarhed. Mænd er også sårbare, og kan bruge den side til at styrke relationer og arbejdsmiljøet. Jeg åbner op for den enkelte medarbejders accept, mod, lyst, nærvær og evne til proaktivt at udvikle sig til gavn for hele arbejdspladsen og den enkelte.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Presse

Annette Jønsson på tv - Mandeterapeut

BYDER DU DIG SELV FOR MEGET, MAND? LÆR AT HÅNDTERE DINE FØLELSER OG SÆT GRÆNSER

Annette Jønsson får dig hjem i kroppen, så du opnår ro, fokus og øget nærvær

bog af Annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Leder, mand og menneske - bog

Køb bogen LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Call Now Button20 71 21 22