Deprimeret mand ved vindue - Stress

I dag er der lige så mange sygemeldte på arbejdsmarkedet, som der er ledige. Det er blevet en folkesygdom at gå ned med stress og mange gør det på et eller andet tidspunkt. Det må jo betyde, at også rigtig mange mænd mærker stress. Desværre har mange mænd lært at udholde smerten og ubehaget og bare fortsætte, som de plejer. Det er vigtigt at tage det alvorligt, når kroppen begynder at vise tegn på, at den er overbebyrdet og ikke mindst, når hjernen er ved at brænde sammen. Gør noget! STOP OP! Inden det ender med en sygemelding.

Du kender sikkert til en hverdag, hvor alle vil have en bid af din tid. Det giver stress, hvis du forsøger at gøre alle andre tilpasse. Har du det med at glemme dig selv i kampen om at gøre alle de andre glade? Det kan du blive stresset af, fordi du aldrig giver dig selv en pause, hvor du gør noget godt for dig selv. Tag din stress og dine symptomer alvorligt, ellers bliver du væltet af pinden, når det er aller værst. Som mandeterapeut giver jeg dig brugbare værktøjer til at forebygge og mindske stress og træner dit nærvær, så du får nye vaner ind i din hverdag.

Få hjælp til at komme ud af stress

Du kan lære at blive bedre til at sige NEJ, når der er noget, du ikke har lyst til. Du kan lære, hvordan du bliver bedre til at stå ved dine behov og ønsker i konkrete situationer, hvor du ellers har tendens til at lade stå til for husfredens skyld. Når du ændrer din adfærd og passer bedre på sig selv, vil den ophobede stress lige så stille forsvinde ud af kroppen. Og du vil mærke øget ro, balance og glæde i dit liv. Du kan vælge at gøre noget andet nu, mand! Få hjælp via mine individuelle forløb.

Ring gerne til mig på telefon 20 71 21 22 eller send en e-mail på aj@mandeterapeut.dk. Du kan også sende en kontaktformular, og jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.