Parterapi i Hellerup og København

SKRIV TIL MIG

Annette Jønsson portræt

Parterapi i Hellerup og København

SKRIV TIL MIG

  • Taler du og din partner forskellige sprog?
  • Har i svært ved at tilgive hinanden?
  • Kan i blive bedre til at lytte og udtrykke jeres følelser?
  • Lever i hver jeres liv eller er i på vej til det?
  • Undviger i konflikter og håber det går over af sig selv?
  • Er der dårlig stemning og irritation i luften?
  • Har i svært ved at komme videre efter utroskab?
  • Gætter i hinandens behov i stedet for at spørge?
  • Har i brug for redskaber og ny viden til at genskabe tilliden?

Bliv bedre til at tale sammen med parterapi

Alle de krav og gøremål som livet er fuld af, har overdøvet jeres fokus på hinanden. Og det er svært for jeg at dyrke kærligheden. I har ’glemt’, hvad der skal til for at skabe nærhed og intimitet i forholdet, fordi jeres energi sluges af børnene, jobbet, vedligeholdelse af hus og have eller småproblemerne der ophober sig. Én gang om måneden har i måske en aftale om at gå i biffen eller tage på et spa-ophold – bare jer to, alene. Her føles det måske, som om noget er galt. I føler jer langt fra hinanden og ved ikke, hvad i skal tale om. Fundamentet er ved at smuldre. Det er som om, at i ikke rigtig kender hinanden mere. Det bliver tydeligt, at i længe ikke har talt sammen om noget, der har værdi. I har svært ved at kommunikere om jeres følelser og savner empati for hinanden. Det giver forholdet svære betingelser og føles utrygt. I ved simpelthen ikke hvordan i skal komme videre. Parterapi er et godt bud på at bryde disse negative mønstre. I kan begge lære at få et sprog for jeres følelser. Det kan trænes i parterapien.

Parterapi træner jer i et fælles sprog. I får defineret nye rammer for relationen. I får sat ord på emner og udfordringer, som i ikke tidligere talte om. I kommer tættere på hinanden, når I åbner op, viser sårbarhed og udtrykker behov og grænser. Utroskab, jalousi eller dårlig kommunikation hindrer kærligheden, og det kræver en stærk indsats, hvis I vil forandre det. Lukker begge parter af for følelserne, er det den negative spiral, der styrer forholdet, og ingen af jer får det i drømmer om. Ved hjælp af parterapi kan i genfinde tilliden og begynde at mærke kærligheden igen.

Claus og Benjamin

fortæller om deres forløb

Jeg er blevet en kronhjort, siger Niels med et smil. I dag følger jeg ikke blot min kones ønsker og planer, hvis jeg ikke har lyst. Jeg siger til og fra, så jeg er fri for at gå omkring og være sur og utilfreds. Det har skabt nyt liv i forholdet, fordi jeg vover at tale om det, der gør ondt. Før trak jeg mig og sagde ingenting.

Mand - Placeholder

Jeg tør stå ved og stole på mine følelser. Hvis jeg er ked af det, så er jeg sgu ked af det og er jeg vred, så er jeg vred. Det gør, at vi er kommet tættere på hinanden, fordi jeg viser, hvem jeg er. Jeg er mere tilstede og lytter mere, og det gør, at vi er tættere på hinanden end nogenside før.

Mand - Placeholder

9 ud af 10 par bliver sammen efter parterapi

De fleste par genfinder kærligheden og tilliden og bliver sammen efter et forløb med parterapi. De par, der ikke bliver sammen finder en ordentlig måde at skilles på.
I får mulighed for at få sagt de ting, der er svære at sætte ord på under de ugentlige sessions. I kan vælge at komme hver 14 dag eller en gang om ugen. Regelmæssig parterapi  er en forudsætning for, at der sker forandring. Når du er åben og lytter til din partner og svarer på det, du bliver spurgt om, genskabes tilliden mellem jer. Nærvær og respekt i dialogen er fundamentet og grobunden for kærligheden. Dette hjælper jeg med at opnå – gennem parterapi.

Har i tillid til, at jeg kan bringe jer videre i jeres forhold med parterapi – er i meget velkomne til at sende mig en mail på aj@mandeterapeut.dk, ringe på telefon 20 71 21 22 eller udfylde formularen her på siden. Det kan være, at i har spørgsmål eller usikkerhed omkring noget, så lad os få det afklaret via en kort samtale. Det vil glæde mig at hjælpe jer til mere glæde, kærlighed og kontakt i jeres forhold. Vent ikke for længe, da det kun gør processen mere arbejdsom.

Få luft for de usagte ting, der forstyrrer jer

Er nærvær, samtale og ømhed forsvundet i jeres relation? Parterapi sætter skub i en positiv udvikling, hvis du oplever afstand mellem dig og din partner. Hvis i undlader at tale om svære emner og ikke afklarer vigtige ting, vil det ophobe sig og uforløste følelser vil ulme lige under overfladen. Kender du til det i dit parforhold?

Se video med Michelle og Nis, der har været i et mixet parterapiforløb:

Har I glemt at tale kærligt, åbent og ærligt sammen?

Er det nu jeres forhold skal have et eftersyn? Vil i blive bedre til at tage ansvar i det daglige? Savner i nærhed, de gode snakke og glæden? Genfind respekt og kærlighed til hinanden ved bedre kommunikation, forståelse og ærlighed. Start i parterapi og opdag hinanden på en ny måde. I parterapi finder i ud af, hvad der starter jeres konflikter – hvordan i kan håndtere dem – og hvad der skal til for at undgå dem. Forløbet giver jer ny energi, forståelse og passion i forholdet.

Parterapi kan hjælpe jer

Undgå skilsmisse og brud i parforholdet med parterapi. Genfind respekt og kærlighed til hinanden ved bedre kommunikation, ansvarlighed og ærlighed. Lær at tale om tingene, uden at det betyder kaos og skilsmisse, men derimod en vej til dialog og nærhed. Accept af jeres forskelligheder er vejen i stedet for at ændre og rette på hinanden.

Genkender du noget af det, jeg skriver?

Så kan parterapi være det rette for jer. I et forløb med parterapi vil I træne jeres måde at kommunikere på. I vil forstå og mærke værdien af at komme et lag dybere, så i begynder at lære hinandens følelser og sårbare sider at kende. Når i taler højt om, hvem i er og hvad i tænker og føler, vil jeres forhold få et nyt fundament at stå på. Det vil blive nemmere at navigere i hverdagen. I vil mærke mere frihed og glæde, mens kærligheden vil få nye muligheder. I vil opbygge en særlig fortrolighed, som kun er jeres. Parterapi er et sted, hvor i er tætte og kan være som i er.

Måske tænker du “Ja, ja alt det følelsesvrøvl. Skal jeg sidde der og tale om, hvordan jeg har det. Det gør jo ikke en forskel, og det har jeg ikke lyst til”. Hvis jeg nu lover dig, at det lige præcis gør en forskel, når du tager ansvar for dine følelser og behov. Det kan vi kun gøre ved at kommunikere, hvordan vi har det, vise hvem vi er, og stå ved de behov vi har. Det skaber positive vibes i dit forhold, og din partner får større respekt for dig og lader sig måske påvirke til at gøre det samme. En positiv spiral er startet gennem parterapi, og jeres relation får en ny chance.

David, Hans og Mikkel

fortæller om parterapien

Jeg er blevet mere interesseret og spørger i stedet for at gætte på, hvad min kone tænker og ønsker. Det giver en følelse af at være mere med, og jeg får lyst til at deltage og tage min del af ansvaret i familien. Et parforhold kræver pleje og omsorg – har jeg fundet ud af.

Mand - Placeholder

Vi har i dag en langt bedre dialog, fordi jeg viser sårbarhed og er ærlig, når noget går mig på eller jeg ikke er enig. Uenighed er ikke længere ‘farligt’ i min verden, men en del af at være i en relation.

Mand - Placeholder

Nu kan jeg se, hvordan mine handlinger eller mangel på dem påvirker min kone. Jeg har lært, at jeg i langt højere grad skal tage ansvar for mig selv og mine ønsker og behov.

Mand - Placeholder

Undgå skilsmisse med parterapi

Mange af de par som henvender sig til mig omkring parterapi, har et stort ønske om at finde nærværet med hinanden igen. Genfind kærligheden og opleve de gamle dage og de følelser, de havde for hinanden engang. Når de opdager, hvad der er årsagen til, at de har mistet gnisten og tilliden er det ofte, at de er holdt op med at tale sammen. Eller måske har de aldrig talt sådan rigtig om deres følelser, tanker og behov. Om hvem de i virkeligheden er, når alt det ydre skrælles af. Deres kontakt og kommunikation befinder sig ofte på overfladen om alt det praktiske og den evige planlægning, der skal til for at holde familien kørende. Parterapi kan hjælpe jer dybere i jeres relation, hvor essensen og kærligheden findes.

Hvorfor vælge mig som jeres parterapeut?

Jeg har arbejdet med mænds personlige udvikling siden 2005. Dette er en stor fordel for mig i mit arbejde med parterapi. Jeg har haft flere tusinde samtaler med mænd om deres følelser, udfordringer og begrænsninger, når det netop handler om parforhold, kærlighed, nærhed og tillid. I vil som par være flere skridt foran, når i starter hos mig, idet jeg forstår og ved, hvad der kan være på spil i jeres relation. Jeg har desuden en særlig måde at få manden til at føle sig tryg, så han har nemmere ved at være i situationen og kan slappe af. Jeg bruger humor og er uhøjtidelig til parterapi, samtidig med at jeg holder fast og stiller lige de spørgsmål, der sparker processen, og jer, fremad.

Pakke: 1:1 session for jer begge og fælles sessions

En pakke med parterapi giver jer et fælles sprog og nye indsigter. Bland 1:1 sessions for jer begge med par-sessions og opnå forandring på flere niveauer samtidig. Jeg har rigtig god erfaring med at arbejde på denne måde, da i får mulighed for at arbejde hver for sig med det, der besværliggør kontakten og kommunikationen, når i er sammen. Når i kommer alene, får i andre indsigter og vinkler på de samme udfordringer, som i arbejder med i parterapien. Det skærper opmærksomheden til næste parterapi-session og udbyttet af jeres parterapi bliver større.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Annette Jønsson portræt - Mandeterapeut

Skriv til mig

Presse

Annette Jønsson på tv - Mandeterapeut

Gratis meditation

Varighed 10 min.

Gratis meditation

Varighed 5 min.

BYDER DU DIG SELV FOR MEGET, MAND? LÆR AT HÅNDTERE DINE FØLELSER OG SÆT GRÆNSER

Annette Jønsson får dig hjem i kroppen, så du opnår ro, fokus og øget nærvær

bog af Annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Leder, mand og menneske - bog

Køb bogen LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Call Now Button20 71 21 22