Title Image

Parterapi

Parterapi i København

Parterapi hos mig træner Jer i et fælles sprog. I får defineret nye rammer for relationen. I får sat ord på emner og udfordringer I før ikke kunne tale om. I kommer tættere på hinanden, når I åbner op, viser sårbarhed og udtrykker behov og grænser. Utroskab, jalousi eller dårlig kommunikation hindrer kærligheden, og det kræver et stykke arbejde, hvis I vil forandre det. Lukker I begge af for følelserne, er det den negative spiral, der styrer Jeres forhold og ingen af Jer får det I drømmer om. Via et parforløb genfinder I tilliden og mærker kærligheden igen.

Er nærvær, samtale og ømhed forsvundet i Jeres relation? Parterapi sætter skub i processen, hvis du oplever afstand mellem dig og din partner. Hvis I undlader at tale om svære emner og ikke afklarer vigtige ting, vil det ophobe sig og uforløste følelser ulmer lige under overfladen. Kender du til det i dit parforhold?

ParterapiPARTERAPI kan hjælpe Jer: Undgå skilsmisse og brud i parforholdet. Genfind respekt og kærlighed til hinanden ved bedre kommunikation, ansvarlighed og ærlighed. Lær at tale om tingene uden, at det betyder kaos og skilsmisse, men en vej til dialog og nærhed. Accept af Jeres forskellighed er vejen i stedet for at ændre og rette på hinanden.

Anders, 39 år fortæller om sin oplevelse i parterapi:

Forløbet har reddet vores ægteskab. Vi har opdaget, hvor dårligt vi kommunikerer, og fået redskaber til at tale sammen på et helt andet plan. Vi har fået defineret nogle rammer for vores forhold, som vi aldrig har talt om før. Det har ført os tættere på hinanden og gjort, at vi er mere åbne om vores behov og grænser, hvilket skaber tryghed og fællesskab.

Mixet-pakke: 1-1 sessions for jer begge & fælles sessions:

En mixet-pakke giver jer et fælles sprog og nye indsigter. Bland 1-1 sessions for jer begge med parsessions og opnå forandring på flere niveauer samtidig. Jeg har rigtig god erfaring med at arbejde på denne måde, da I får mulighed for at arbejde hver for sig med det, der besværliggør kontakten og kommunikationen, når I er sammen. Når I kommer alene, får I andre indsigter og vinkler på de samme udfordringer, som I arbejder med i parterapien og der er tid til at gå i mere dybden. Det skærper opmærksomheden til næste parsession og udbyttet bliver større.

Er dit parforhold eller ægteskab i krise? Har I det såden? 

  • Taler du og din partner forskellige sprog?
  • Har I svært ved at tilgive hinanden?
  • Kan I blive bedre til at lytte og udtrykke jeres følelser?
  • Lever I hver jeres liv eller er I på vej til det?
  • Undviger I konflikter og håber det går over af sig selv?
  • Er der dårlig stemning og irritation i luften?
  • Har I svært ved at komme videre efter utroskab?
  • Gætter I hinandens behov i stedet for at spørge?
  • Har I brug for redskaber og ny viden til at genskabe tilliden?
Mænd, der fortæller, hvad parterapi har betydet for dem:

Jeg er blevet en kronhjort, siger Niels med et smil. I dag følger jeg ikke blot min kones ønsker og planer, hvis jeg ikke har lyst. Jeg siger til og fra, så jeg er fri for at gå omkring og være sur og utilfreds. Det har skabt nyt liv i forholdet, fordi jeg vover at tale om det, der gør ondt. Før trak jeg mig og sagde ingenting.

Nu kan jeg se, hvordan mine handlinger eller mangel på dem påvirker min kone. Jeg har lært, at jeg i langt højere grad skal tage ansvar for mig selv og mine ønsker og behov.

Jeg er blevet mere interesseret og spørger i stedet for at gætte på, hvad min kone tænker og ønsker. Det giver en følelse af at være mere med, og jeg får lyst til at deltage og tage min del af ansvaret i familien. Et parforhold kræver pleje og omsorg – har jeg fundet ud af.

Vi har i dag en langt bedre dialog, fordi jeg viser sårbarhed og er ærlig, når noget går mig på eller jeg ikke er enig. Uenighed er ikke længere ‘farligt’ i min verden, men en del af at være i en relation.

Har I glemt at tale kærligt, åbent og ærligt sammen?

Er det nu Jeres forhold skal have et eftersyn? Vil I blive bedre til at tage ansvar i det daglige? Savner I nærhed, de gode snakke og glæden? Genfind respekt og kærlighed til hinanden ved bedre kommunikation, forståelse og ærlighed. Start i parterapi og opdag hinanden på en ny måde.

I parterapien finder I ud af, hvad der starter jeres konflikter – hvordan I kan håndtere dem – og hvad der skal til for at undgå dem. Forløbet giver Jer ny energi, forståelse og passion i forholdet. Book en parsession.

9 ud af 10 par blir sammen efter parterapien!

De fleste par genfinder kærligheden og tilliden og bliver sammen efter et parterapi forløb og undgår skilsmisse. De par, der ikke bliver sammen finder en ordentlig måde at skilles på.

I får mulighed for at få sagt de ting, der er svære at sætte ord på til daglig under de ugentlige sessions. I kan vælge at komme hver 14 dag eller en gang om ugen. Regelmæssige møder er en forudsætning for, at der sker forandring. Når du begynder at lytte til din partner og svare på det, du bliver spurgt om, opstår der noget nyt mellem Jer. Nærvær og respekt i dialogen, genskaber tillid og grobund for kærligheden.