Undgå skilsmisse

Undersøgelser viser, at mere end halvdelen af alle ægteskaber ender i skilsmisse. Er du og din partner opmærksomme på faresignalerne, kan I arbejde på at forebygge, og i stedet opbygge et mere berigende ægteskab for begge parter. Jeg hjælper par og mænd i skilsmisse.

Det er normalt at have skænderier og kriser i et langvarigt parforhold. Det er ofte bedre end at undertrykke uoverensstemmelserne. Uenigheder kan omhandle alt fra irritation, skuffelser og misforståelser til personlige problemer, som fylder meget i forholdet. Her er det vigtigt at skelne mellem en almindelig parkrise og skilsmisse. Ikke gå i trods eller panik og bare give op, men se mulighederne og arbejde på et bedre forhold.

Har I ønske om at arbejde på problemerne i fællesskab, kan det betegnes som en krise, der kan gøres noget ved, hvis I søger hjælp hos en professionel. Få hjælp ved skilsmisse og kom tættere på hinanden med bedre samtaler, mere nærvær og tillid.

Kan I nikke genkendende til følgende problemstillinger, kan det være I skal opsøge skilsmisse hjælp for at undgå at ende med at blive skilt. Læs mere om parterapi her.

Tegn på skilsmisse

  • Jeres venskab blomstrer stadig, der er sammenhold i familien, og hverdagen kører uden de store forhindringer eller gnidninger. Alligevel er det som om de kærlige følelser i en gang havde for hinanden er fraværende.
  • Hvis fundamentale emner som økonomi, børneopdragelse, huspligter mm. er årsag til store konflikter, så er det måske tid til at drøfte ægteskabets status.
  • Manglende kommunikation er rigtig ofte et problem i mange parforhold. Hvis I undgår at tale om problemerne, hober det sig op og ender i skilsmisse. I kan heldigvis træne evnen til at tale om de svære ting.
  • Giver du ofte din partner skylden for din egen mistrivsel, er det en problemstilling, der er vigtig at give opmærksomhed. Det er vigtigt for jer begge  at indse, at I selv er ansvarlig for at trives i forholdet. Vend blikket indad og beslut jer for at gøre noget ved det. Søg professionel skilsmisse hjælp til at tage din egen del af ansvaret i dit forhold.

Disse emner og mange andre kan I få fokus på og arbejde med i vores parterapi sessioner, som har til formål at hjælpe par og mænd i skilsmisse. I et parterapi forløb kommer I til at træne jeres fælles kommunikations evner, og bryder dermed den negative spiral. Gennem 1:1 sessioner tilbyder jeg også hjælp til mænd i skilsmisse.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hjælp ved skilsmisse

Hvis I ønsker hjælp med jeres forhold, så I muligvis kan undgå en skilsmisse, kan I kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan I kan få skilsmisse hjælp. Jeg kan kontaktes på telefon 20 71 21 22 eller e-mail aj@mandeterapeut.dk. Jeg kan også kontaktes via kontaktformularen.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.