Terapi for mænd

Mand skrevet i sandet på en strand
sindsro skrevet i sand

Hvordan har du det med at skulle gå i terapi? Har ordet terapi en negativ effekt på dig? Sådan er der nok nogen, der har det. Men terapi kan hjælpe dig til at udnytte dit fulde potentiale. Du kan blive bedre til at mærke dine følelser og acceptere det, du mærker. Du kan træne din kommunikation og dit mod til at stå ved dig selv. Dette gør du ved at sige højt, hvad du føler, mener og tænker. Du kan holde op med at have dårlig samvittighed, når du siger NEJ.

Flere og flere mænd vover pelser og går i terapi for at blive klogere på sig selv og deres parforhold. Terapi for mænd giver dig nye værktøjer og opmærksomheder, så du skaber konkrete resultater og gør dit liv nemmere på den lange bane. Et 1:1 forløb får dig tilbage til dig selv – du får mere fokus og træner at være tilstede i nuet. Det er svært at stå ved dig selv og sætte dine grænser, hvis du ikke er nærværende. Men det må trænes, da det ikke kommer af sig selv.

Gestaltterapi giver dig som mand hjælp til at mærke dig selv bedre – du bliver bedre til at sætte grænser og stå ved dig selv – og du opdager, hvem du er, og hvad dine behov er. Beslut dig, mand og gør noget nyt og bedre for dig selv end du længe har gjort. Hjælp dig selv, mand og gå i terapi!

Psykolog eller terapeut?

Der kan være mange årsager til, at mænd opsøger en psykolog eller terapeut. Krise i parforholdet, udfordringer på jobbet, skilsmisse eller måske er det bare svært at kommunikere med partneren, ekskonen, børnene, forældrene eller kollegerne?

I samspil med mig, der tilbyder terapi for mænd, vil du blive klogere på dig selv og begynde at mærke, hvad der er den rigtige vej for dig. Oplever du at være stresset i din hverdag? Oplever du, at dit liv ikke går i den retning, du ønsker det? Så kan et forløb hos en psykolog eller terapeut for mænd være det rigtige valg lige nu. Samspillet med en psykolog eller terapeut giver mænd mulighed for at få luft, afklaring og overblik, så det bliver lettere at vælge det, der viser sig at være det optimale.

Jeg er specialist i terapi for mænd

Når mænd kommer til mig og vil i terapi, er det fordi, at de ønsker at blive bedre til at mærke deres følelser. De taler om deres tvivl i forholdet og ubehaget ved at miste sig selv og deres autoritet. De vil lære at sætte grænser og træde i karakter i deres parforhold. Via samtale og kontakt i rummet opdager manden, at han styrker sit selvværd og selvfølelse. Dette gør han bl.a. ved at træne at være i nuet og finde ud af, at det han føler er okay og ikke til diskussion.

Når manden trækker sin power hjem og viser hvem han er, sker der noget. Han bliver spændende og tiltrækkende, når han kommer fra kernen. Der hvor han mærker grundfølelserne: vreden, sorgen, glæden og sexualiteten. Samarbejdet med en psykolog eller terapeut øver dig i at rumme og acceptere dine følelser. Mænd har også brug for at øge deres livskvalitet – det er ikke kun forbeholdt kvinder. Jo før du tager en beslutning om at ville en forandring med terapi for mænd – jo bedre bliver livet for helbred, familie og alle nære relationer.

Jeg yder terapi for mænd med 1:1 sessions eller som en mandegruppe. Hvis du vil vide mere, må du meget gerne ringe til mig på telefon 20 71 21 22 eller e-mail aj@mandeterapeut.dk. Du er også velkommen til at kontakte mig via min kontaktformular her på siden.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.