Hjælp til mænd

Mand skrevet i sandet på en strand

Jeg yder hjælp til mænd

Mærker du uro og føler du dig utilfreds? Har du alt for mange gøremål i praksis såvel som inde i hovedet? Hjælp til mænd, der ønsker at rydde op i deres tanker, følelser og behov, så de kan få ro til at være mere nærværende. Få hjælp og bliv parat til at leve efter de værdier og behov, du har inderst inde.

Et udviklingsforløb med mig vil give dig nye veje at gå med værktøjer, som virker i dine relationer. Du får nemmere ved at mærke efter og tage ansvar for din del af sagen. Første skridt er at tage en beslutning, der er god for dig og du kommer i trygge og erfarne rammer. Jeg har mere end 15 års unik terapeutisk erfaring med individuel terapi til mænd og parterapi. Mit særlige fokus på hjælp til mænd betyder, at jeg kan give dig lige netop dén feedback, du har brug for dér, hvor du er i livet. Når du gør noget andet end du plejer, får du også noget andet end, du plejer.

Den største forskel jeg gør i mine forløb er at træne dig i at være, den, du er. Ikke skulle være som du tror andre ønsker dig. Eller være den, der tilfredsstiller alle andre. Du må starte hos dig selv og sørge for, at du er glad, tilfreds og i balance. Det sker ikke ved et quick-fix, men det er en proces, som kræver dit fokus, arbejde og vedholdenhed. Gør du det, vil du opleve resultat.

Terapi og hjælp til mænd

Går du og slås med udfordringer i dine relationer? Har du svært ved at finde balancen rent følelsesmæssigt i dig selv? Eller er det noget helt tredie, der fylder i dit liv? Føler du det sådan, vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Jeg har hjulpet rigtig mange mænd med at overvinde forskellige problemstillinger. Jeg trækker på erfaring fra mange timers samtaler og forløb både individuelt og i grupper. For eksempel tilbyder jeg et specifikt tilrettelagt terapiforløb for mænd eller du er velkommen til at tilmelde dig en af mine mandegrupper.

Mandegrupper er en rigtig god mulighed for at dele dine udfordringer og tanker med andre mænd. Hvis du er vant til at gemme dine besværligheder væk og håbe på, at de nok går over, vil du få en helt ny erfaring med dig. Mange mænd betror sig ikke til andre mænd, men holder på de svære ting eller forsøger at dele det med deres partner. I mine mandegrupper får du nye blik på det at være mand og maskulin. Nye rollemodeller eller bare nye måder at håndtere egne udfordringer på. De andre i gruppen vil rumme, lytte, acceptere og forstå dig, da de selv genkender det, du taler om.

Hjælp til mænd dækker over mange forskellige problemstillinger. Kan du genkede noget af det, jeg beskriver, er du meget velkommen til at ringe og høre nærmere.

Vil du arbejde med:

  • at udtrykke dine følelser, behov og ønsker højt overfor andre
  • at styrke kærligheden og respekten i dit forhold
  • at mærke dine grænser, følelser og være mere i nuet
  • din vrede, stå ved den og bruge den konstruktivt
  • din ærlighed, evne til at være tilstede og autentisk i dine relationer

Du kan læse meget mere om mig her, samt hvilke specifikke problemstillinger jeg kan hjælpe dig med i et forløb “hjælp til mænd”.

Kontakt mig

Selvom mænd og kvinder rent biologisk har meget tilfælles, er vores hjerner, behov, følelser og håndteringer af situationer meget forskellige. Jeg hjælper dig med at blive bedre til at sige fra, til at være mere i kontakt med dine følelser, få bedre relationer til dine nærmeste, og jeg hjælper dig med at finde melodien, når livet er gråt og tomt. Du arbejder med dine forventninger til dig selv, dine begrænsninger og dine følelser, så du begynder at mærke, hvad du har behov for.

Ring på 20 71 21 22og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan også sende mig en mail på aj@mandeterapeut.dk eller udfyld kontaktformularen. Jeg håber vi ses.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.