RO - Skrevet i sandet på en strand

Er du konfliktsky, mand?

At være konfliktsky kan være en tung byrde. Mange af de mænd jeg møder i mit arbejde, vil gøre meget både privat og professionelt for at undgå at komme i konflikt med andre. De er nervøse for uenighed, fordi det skaber uro og tvivl. Det gør dem også usikre på, om de er gode nok og stadig vil være afholdt, når de viser deres sande JEG. Ofte er grunden, at de ikke har lært tidligt i livet, at det er okay at have konflikter, og man kan være lige gode venner, selv om man er forskellige. De har ikke oplevet konflikter eller udveksling af uenigheder i barndomshjemmet og har dermed ikke erfaret forældre, der har vist vrede og alligevel er sammen. Nogle fortæller, at deres forældre blev skilt efter et enkelt skænderi og det kom som et chok. Så bliver konflikt lig med skilsmisse og at alting slutter, hvilket de bringer med sig ind i deres eget parforhold.

I et 1:1 forløb arbejder du med din adfærd og måde at håndtere dine relationer på. Du vil opdage, hvad du frygter mest ved konflikt og uenighed. Hvad du tænker og føler, er det værste, der kan ske, hvis du giver udtrykt for din holdning og dine følelser?

Forstå din konfliktskyhed

processen bliver du bevidst om, hvad du gør for at undgå konflikter. Hvor store omkostninger det har for dig og din autenticitet i dit daglige liv både i parforholdet og i dit arbejdsliv? Slår du knuder på dig selv og tier stille, når du har en anden mening eller har lyst til noget andet end de andre? Det vil få indflydelse på dit humør og din motivation, hvis du i længden underkender dig selv og dine behov for fredens skyld. Det kan ødelægge sit parforhold, da du risikerer at blive en pleaser, der ikke deltager på lige fod med din partner. Og på jobbet kan det have fatale konsekvenser, især hvis du er leder og har ansvar for en række medarbejdere, der skal have feedback, læring og kende retningen for virksomheden.

Lær at håndtere din konfliktskyhed

Du kan vente for længe med at gøre noget. Vælg i stedet at handle hurtigt, når du mærker, at du begynder at betale prisen for din konfliktskyhed. Vent ikke til dit forhold er gået i stykker eller til du bliver fyret fra dit job, fordi du ikke trådte i karakter og tog dit ansvar. Vent endelig ikke til, du er gået kold og din krop udviser tegn på stress eller udbrændthed. Pas på dig selv og start et forløb, som giver dig nye indsigter og forståelse af egen adfærd.

Book nu et 1:1 coaching/terapeutisk forløb, der får dig til at forstå dig selv bedre. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Jeg kan kontaktes på telefon 20 71 21 22 eller aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.