Ledercoaching i København

for ledere på alle niveauer, der vil styrke det personlige lederskab

Oplever du det sådan?

Du er formentlig en handlekraftig person på jobbet med styr på de målbare og konkrete faktorer, og overholder budgetter og tidsplaner. Du tænker ikke, at du har brug for ledercoaching. Du er fokuseret på effektivitet og er resultatorienteret. Du kører for fuld tryk og handler ud fra rationale, fakta og analyse. Måske sker det, at du føler dig på udebane, hvis en medarbejder ikke performer som forventet, et team har mistet fokus og ikke trækker i samme retning eller uenigheder forstyrrer arbejdsgangen?

Her er det nemlig andre kompetencer, du må tage i brug for at komme i dialog med dine medarbejdere for at kunne indfri dine mål. Det er de sociale kompetencer, der er lige så vigtige og værdifulde, når du leder og skal have dine folk til at følge dig. Med ledercoaching har vi især fokus på det.

Ledercoach Annette Jønsson faciliterer ledercoaching for dig som er leder, ejerleder, direktør, iværksætter eller  nøglemedarbejder, så du bedre kan balancerer mellem rationale og følelser. Eller sagt på en anden måde skabe balance mellem det din hjerne tænker og det dit hjerte fortæller dig. En proces der går dybt, så du mærker og integrerer det nye, du opdager, så det bliver langtidsholdt. Du øger din forståelse for egen adfærd, styrker og udfordringer og bliver mere fokuseret og parat til at tage bedre beslutninger som leder, mand og menneske.

Sådan opnår du balance

I snart 20 år har jeg haft mange ledere gennem mine ledercoaching forløb. Ledere der oplever stort pres, øgede forventninger udefra, og ikke mindst fra sig selv og derfor mærker udmattelse i perioder. Er du leder i en lille, mindre eller stor virksomhed, hvor I ønsker at skabe bedre kommunikation og relationer ledere og medarbejdere i mellem, vil det være den rigtige beslutning at få en sparringspartner ombord.

Min spidskompetence er at styrke lederen via ledercoaching og gøre DIG mere handlekraftig, modstandsdygtig i stormvejr og klar og tydelig i handling og kommunikation. En proces der typisk varer 3-4 måneder med kontinuerlige møder, hvor vi træner nærvær, fokus, nuet og at mærke kroppen og de følelser, der opstår. Sådan en proces giver dig værktøjer til at stå stærkere i dig selv og du opnår at håndtere dine følelser på en balanceret og konstruktiv måde.

Du træner klar kommunikation, konflikthåndtering og øver dig i accetere forskelligheder. Du bliver mere rummelig og får større respekt for dig selv og andre samt fokus på at lytte bedre. Ønsker virksomheden at udvide coaching forløbet til medarbejderne laver jeg workshops og foredrag, der udfordrer og sætter alle i spil på lige fod.

Hvilken leder er du?

Jo bedre du kender dig selv, dine styrker og begrænsninger som leder, mand og menneske, jo bedre er du til at inspirere andre og udleve dit fulde potentiale. I et ledercoaching forløb får du fokus på dine udfordringer som leder

 • Hvilke værdier leder du efter – bløde/hårde værdier?
 • Får du ikke altid sagt fra, hvilket suger din energi?
 • Opdager du, når du ikke er tilstede og derfor mister kontakten?
 • Er du en interesseret lytter eller vil du hellere tale?
 • Har du svært ved at rumme forskellighed?
 • Har du dig selv med, når du træder i karakter eller er det en rolle?
 • Kan du blive mere tydelig og endnu skarpere, når du kommunikerer?
 • Tager du ofte beslutninger på et for løst grundlag? Manglende fokus/tid?

Kontakt mig for en snak om netop dit behov for ledercoaching her: 20 71 21 22.

Ubevidst handling – lederskab

Måske genkender du den travle mand i et ekstremt højt tempo? Du har rigtig meget at se til. Din to-do-liste er så lang, at du aldrig får bugt med den. Ligegyldig hvor hurtigt du løber, føler du dig altid bagefter. Dit vigtigste fokuspunkt er at gøre andre glade og tilfredse. Chefen, kollegaen, naboen, konen, børnene, svigerfamilien osv. Ved du hvad der driver dig? Måske ønsket om opmærksomhed og anerkendelse? Det er jo meget menneskeligt, men husk at fylde benzin på din egen motor, hvis du skal holde til at løbe så stærkt.

Når du er i et højt tempo, risikerer du, at vanen og refleksen bestemmer dine handlinger. Det skaber ikke plads til innovation, men kan virke trygt og velkendt at gentage gamle mønstre, selvom de ikke giver nye resultater. At løbe rundt i hamsterhjulet, vil på sigt skabe ubalance, fordi du ikke har mulighed for at mærke dig selv og lytte til dine drømme og behov. Samtidig er du helt lukket for at have overskud til andres input. Som leder vil han gå glip af en masse værdifulde input fra sine medarbejdere og ikke skabe den tryghed og motivation, der giver de bedste resultater.

Bevidst handling – lederskab

En fortravlet mand har besluttet sig for at tage en pause. At tage livet ind lige her og nu ved at lukke øjnene, trække vejret og bare sidde et øjeblik uden at sige eller gøre noget. Det lykkes ham at genskabe sin indre balance, mærke roen og fokusere på det, som er vigtigt for ham. Han har skabt plads til at kunne reflektere og være opmærksom på nuet og kroppen samtidig. Han træner sin lytteevne, mens han sorterer skidt fra kanel og kommer ind til kernen.

Med det udgangspunkt vil du være en langt stærkere og mere fokuseret leder. Du får nemmere ved at udstikke vejen for dine folk, da du ikke er i tvivl om det, der skal ske. Det skaber ro og tryghed i omgivelserne og dermed et mere funderet arbejdsmiljø.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Executive coaching for dit personlige lederskab

Du kan vælge et Executive Coaching forløb, hvor du bliver mere bevidst om balancen mellem rationale og følelser i dit lederskab? Du vil arbejde med det, der er vigtigt for dig lige nu, og træne dit personlige lederskab. Et fokus, der styrker din position som daglig beslutningstager og menneskeleder.

Forløbet giver dig øget forståelse af dig selv, dine reaktioner og dine følelser. Dermed bliver det nemmere for dig at agere over for dine medarbejdere i spidsbelastede situationer. Du tilegner dig større ro og overblik, idet du kommer hjem til dig selv og mærker ro og finder ind til din egen kerne.

Læs mere om mine executive coaching forløb:

Executive Ledercoaching giver indsigt i egen adfærd, klare dine tanker og viser dig nye veje til at håndtere svære følelser, situationer og relationer:

Nærvær, anerkendelse, respekt, empati og motivation er bare noget af det, du skal kunne skabe for at fastholde de bedste medarbejdere og selv stå fast. Egenskaber du finder i din sociale værktøjskasse, og som ofte betragtes som bløde værdier og af nogle ledere unødvendige. Men ønsker du succes med dit lederskab er de emotionelle parametre uundværlige for at komme i mål som en troværdig, tydelig og empatisk leder. Det er her, at ledercoaching kan hjælpe dig på vej.

Et executive forløb strækker sig typisk over 6 måneder. Vi mødes første gang for at afstemme forventninger og opdage, om der er kemi og basis for et samarbejde. De følgende 8 sessions á 90 min. varighed vil være en blanding af coaching, sparring og undervisning i metoder og modeller, der gør arbejdet håndgribeligt og konkret.

Prisen for et Executive forløb er kr. 30.000 excl. moms og betales ved aftalens indgåelse.

Processen har fokus på:

 • din afklaring omkring hvilken vej, du ønsker at gå
 • balancere fornuft og følelser – giv plads til begge dele
 • skærpet kommunikation og bliv mere tydelig og direkte
 • accept af forskellighed og uenighed – start med selvaccept
 • træd i karakter og stå ved dig selv i dit tempo
 • lyt til dig selv, hvilket gør det nemmere at lytte til andre

Du styrker:

 • selvværdet og lysten til at indgå i relationer/samtaler med medarbejdere
 • ro, overblik og energi privat og på jobbet – life & workbalance
 • forståelsen for egne og dermed medarbejderenes behov/udfordringer
 • modet til at håndtere uenigheder og uklarheder – kommunikér klart
 • tilliden til at andre kan udføre deres opgaver – mindre kontrol
 • dit nærvær som gør lederrollen nemmere, sjovere og mere autenticitet

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.