Title Image

Mænd i krise

Mænd i krise

Føler du, at alting omkring dig er gråt i gråt? Der er ikke rigtig noget, som gør dig glad? Livet kører bare afsted og du følger bare med? Måske har du en krise, og som mand har du meget svært ved at tale om det. Du tænker måske: – Det går snart over. Problemer er bare, at det ikke går over af sig selv og derfor ender mænd i krise.

Læs mere på bloggen: 

7 Tips til at undgå samlivsproblemer

Mænd i 40 års krise, 50 års krise eller bare midtvejskrise

Mænd rammes også af midtvejskrise. Typisk indtræffer den som en 40 års krise eller 50 års krise hvor manden rammes af panik, savn, lavt selvværd eller manglende lyst til parforholdet eller ægteskabet.

Tag styring på dit liv og opsøg sparring – det hjælper at få nye værktøjer og få talt om dine indre tanker og følelser.

Få hjælp til at komme ud af din krise

Har du ønsket om at flytte dig fra det sorte hul en krise kan være til et andet og bedre sted? Dine tanker er ofte afgørende for om, du har det godt eller skidt. I mine sessioner arbejder du med at skabe fokus på det, som virker og rydde ud i tankemylder og den negative spiral stoppes.

Det kan du fx. gøre ved at bearbejde det, der har ført til din krise. Du får værktøjer til at tage ansvar for det, der er vigtigt i dit liv. Når du begynder at handle på en ny måde, vil du mærke en glæde og fornemme, at du får styr på tingene som mand, partner og far.  Det gør en kæmpe forskel at tage problemerne i opløbet i stedet for at vente med at forholde dig til dem, når det hele er ved at ramle.

Du kan gøre noget andet, så du undgår en krise.

Kom ud af din krise gennem mine individuelle terapi-forløb.