Title Image

Krise i parforholdet

Krise i parforholdet eller ægteskabet

GENKENDER DU NOGET AF DETTE?

Du genkender sikkert ovenstående. Sådan følelses det ofte, når du giver dig selv en mulighed for at mærke, hvordan du har det. Jeg kan hjælpe dig til at komme videre og skabe et stærkere ståsted via en styrket mavefornemmelse. Det vil mindske din krise i parforholdet.

HVAD SKER DER

Måske har I kendt hinanden længe og nu koger det bare over af dagligdag og pligter. I når ikke at give hinanden tid og opmærksomhed i jeres travle hverdag – det hele er gået op i praktik og gøremål. Lige nu ser I kun hinandens fejl og mangler og orker ikke at være der for den anden, men trækker jer hver især ind i jer selv som en beskyttelse mod alt det, der gør ondt i relationen.

 

Jeg føler mig meget bedre rustet til at klare de problemer, som måtte komme i fremtiden i ægteskabet. Jeg er blevet mere modig til at bringe ‘svære’ emner på banen og bedre til at lytte og være tilstede i samtalen nu og her. Det gør, at vi kan tale sammen på et helt andet niveau, og jeg forstår nu, at parforholdet skal plejes og passes, siger Jesper 43 år.

 

FÅ HJÆLP, NÅR DER ER KRISE I PARFORHOLDET ELLER ÆGTESKABET

Heldigvis kan der gøres noget ved en krise i parforholdet, hvis I begge vil gøre en indsats. I parterapi hos mig opdager I hurtigt, hvordan Jeres mønstre forvirrer og forstyrrer Jer i at mødes. Måske har I begge gamle uafsluttede ting i bagagen, der fylder alt for meget i relationen og skaber krise i Jeres parforhold. Få det frem i lyset – sæt ord på og vink farvel til det. Så vil I begge mærke overskud, glæde og energi til at gå ind i Jeres forhold på en ny måde med kærlighed og accept.

Parterapi kan være en hjælp til at genskabe tilliden i jeres forhold.

  • I vil blive bedre til at kommunikere og respektere hinanden.
  • I vil afstemme jeres gensidige forventninger og komme ud med de ting, der generer er.
  • I vil øve jer i at sige de ting, der irriterer og få luft og flow i krop og psyke igen, når det kommer ud i det åbne.
  • Er jalousi eller utroskab en del af jeres udfordring, arbejder vi med, hvordan I kan begynde at tilgive og se fremad for at komme videre i jeres liv/forhold.
  • Kommunikation fra hjerte til hjerte styrker kærligheden og opløser den krise I har i parforholdet, så I kommer til at forstå hinanden på en ny og livsbekræftende måde.
HJÆLP MIG TIL AT FORSTÅ KÆRESTEN

Som mand i et parforhold oplever du garanteret, at du har brug for hjælp til at løse de problemer, der opstår med kæresten. Det kan være I kommunikerer dårligt, I har måske ikke så ofte sex som du har lyst til eller noget helt tredje, der kræver hjælp.

Har I mod på at få hjælp til bedre kommunikation og nærvær i jeres relation, er jeg god til at give jer nye værktøjer og opmærksomheder. Bliver I klogere hvilke mekanismer, der er på spil mellem jer, vil det blive sjovere og nemmere at være jer. Der er hjælp at hente, hvis I beslutter dig. Vent ikke for længe, da det sjældent gør det nemmere for jer.

HAR DIN MAND SVÆRT VED AT TAGE SKRIDTET TIL PARTERAPI?

Min spidskompetence er at gøre det nemmere for manden at få noget ud af  parterapi, hvis I har krise i jeres parforhold. Jeg har som mandeterapeut en særlig måde at møde ham på ved at lade ham være sig selv og arbejde i hans eget tempo. Med fokus, tid og anerkendelse i sessionen, føler han sig tryg nok til at åbne sig. Han vil også blive udfordret og stillet til ansvar for sin del af sagen. Der er kortere vej til parterapi, hvis manden føler sig tryg, da det ofte er ham, der har sværest ved at tage skridtet til parterapi. Balance mellem fokus på begge partner er en selvfølge. Jeg glæder mig til at arbejde med jer, så I kan komme videre i jeres liv og igen mærke glæden, nærværet, kærligheden og lysten til hinanden.