Krise i parforholdet

Nærvær skrevet i sandet på en strand - Nærvær

Krise i parforholdet eller ægteskabet

Har din mand svært ved at tage skridtet til parterapi?

Annette Jønsson har 13 års erfaring med mænd og par i terapi.

Hendes spidskompetence er at gøre det nemmere for manden at få noget ud af parterapien, hvis I har krise i parforholdet. Som mandeterapeut har hun en særlig måde at møde manden på. Med fokus, tid og anerkendelse i sessionen, føler han sig tryg nok til at åbne sig. Han vil også blive udfordret og stillet til ansvar for sin del af sagen. Der er kortere vej til parterapi, hvis manden føler sig tryg. Det er nemlig ofte er ham, der har sværest ved at tage skridtet til parterapi. Balance mellem fokus på begge partner er en selvfølge. Tag en beslutning i dag og kom videre i jeres forhold. Et parforløb vil få jer til igen at mærke glæden, nærværet, kærligheden og lysten til hinanden.

Føler du dig ikke set, mand?

Jeg har ofte mænd i min praksis, der føler sig misforstået og ikke set af deres partner. De har svært ved at sætte ord på det over for hende, og går ofte længe og ruer over det alene. Når manden ikke mærker omsorg og interesse fra hans partner, bliver han usikker og trist og trækker sig væk. Han holder sig for sig selv og arbejder måske mere end han plejer, så han undgår konflikter. Genkender du noget af det? Jeg kan hjælpe dig til at komme videre fra en krise i parforholdet, og skabe et stærkere ståsted for dig i dit parforhold via 1:1 sessions. Det vil mindske din krise i parforholdet.

Hvad sker der

Måske har I kendt hinanden længe og nu koger det bare over af dagligdag og pligter. I når ikke at give hinanden tid og opmærksomhed i jeres travle hverdag – det hele er gået op i praktik og gøremål. Lige nu ser I kun hinandens fejl og mangler, og orker ikke at være der for den anden. I stedet trækker I jer hver især ind i jer selv som en beskyttelse mod alt det, der gør ondt i relationen. Kærligheden kan stadig være der, skjult og gemt bag jeres krise i parforholdet.

Parterapi kan hjælpe jer til at tale bedre sammen. I får afrundet de ting I aldrig har fået talt om, som stadig forstyrrer og giver uro.

Book en 1:1 session, der gør dig mere afklaret.

Få hjælp, når der er krise I parforholdet eller ægteskabet

Heldigvis kan der gøres noget ved en krise i parforholdet, hvis I begge vil gøre en indsats. I parterapi hos Annette Jønsson opdager I hurtigt, hvordan Jeres mønstre forvirrer og forstyrrer Jer i at mødes. Måske har I begge gamle uafsluttede ting i bagagen, der fylder alt for meget i relationen og skaber krise i parforholdet. Få det frem i lyset – sæt ord på og vink farvel til det. Så vil I begge mærke overskud, glæde og energi til at gå ind i Jeres forhold på en ny måde med kærlighed og accept.

Parterapi kan være en hjælp til at genskabe tilliden og nærheden i jeres forhold.

Se her hvad et forløb i parterapi giver jer:

  • I vil blive bedre til at kommunikere og respektere hinanden.
  • I afstemmer jeres gensidige forventninger og komme ud med de ting, der generer jer.
  • I træner at sige de ting, der irriterer, så I får luft og ro, når det kommer ud i det åbne.
  • Er jalousi eller utroskab en del af jeres krise i parforholdet, arbejder vi med, hvordan I kan tilgive og give slip på det gamle.
  • Kommunikation er vigtigt i forholdet. I øver jer i at tale fra hjertet, så I kommer til at forstå hinanden på en ny og livsbekræftende måde.

Jeg føler mig meget bedre rustet til at klare de problemer, som måtte komme i fremtiden i ægteskabet. Jeg er blevet mere modig til at bringe ‘svære’ emner på banen og bedre til at lytte og være tilstede i samtalen nu og her. Det gør, at vi kan tale sammen på et helt andet niveau, og jeg forstår nu, at parforholdet skal plejes og passes

Jesper, 43 år.

Hjælp mig til at forstå kæresten

Som mand i et parforhold oplever du garanteret, at du har brug for hjælp til at løse de problemer, der opstår med kæresten. Det kan være I kommunikerer dårligt, I har måske ikke så ofte sex som du har lyst til eller noget helt tredje, der kræver hjælp.

Har I mod på at få hjælp til bedre kommunikation og nærvær i jeres relation, får I nye værktøjer og indsigter i et mixet forløb. I bliver klogere på, hvilke mekanismer, der er på spil mellem jer, og det blive sjovere og nemmere at være jer. Der er hjælp at hente. Vent ikke for længe, da det sjældent gør det nemmere for jer.

Ring og hør mere om et mixet parforløb på tlf. 20 71 21 22 og løs jeres krise i parforholdet. I kan også kontakte mig på mail aj@mandeterapeut.dk eller via kontaktformularen.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.