Mande­grupper i Hellerup og København

Ny mandegruppe –
August 2024

Er du parat til forandring?

 • Er du træt af at gemme din vrede og være medgørlig og venlig, selvom du ikke har lyst?
 • Er du færdig med at være ude på sidelinjen i dit parforhold?
 • Er tiden inde til, at du kommer på banen overfor dine børn på lige fod med din partner?
 • Er du færdig med at gemme dig, når konflikter og uenighed ændrer stemningen?
 • Er du parat til at acceptere og anerkende dig selv og alle dine egenskaber – hele paletten?
 • Er det nu, du vil dele tanker og behov med andre og få indblik i andres måde at være mand på?
 • Er du parat til at lære, hvordan du håndterer dine følelser, så de ikke vælter dig af pinden?

Løbende tilmelding via mail eller telefon 20 71 21 22.

Udbytte af mandegrupper

 • Et sted, hvor du kan tale frit og blive lyttet til uden afbrydelser og fordomme
 • Et sted, hvor du har mulighed for at tale om alt det, du går og gemmer på til daglig
 • Et sted at sparre med andre mænd om dine udfordringer og mærke støtte, opbakning og forståelse
 • Et trygt rum, hvor du bliver accepteret og modtaget af de andre i gruppen
 • Du begynder at mærke dine følelser og behov, som får dig til at genfinde din glæde
 • Dit eget sted, hvor du frit kan styrke din mandeidentitet og skabe fokus og ro til at mærke, hvad du ønsker

Et fællesskab kun for mænd ligesom dig, hvor du kan være dig selv og dele tanker, følelser og udfordringer i dit liv. I mine mandegrupper finder du din rolle som mand i dine relationer. Du træner dit nærvær og evne til at stoppe din partner, hvis hun presser dig mere end, hvad godt er. Du kommer bedre i kontakt med din maskulinitet og dine følelser. I mandegruppen oplever du kammeratskab, tillid og feedback fra en gruppe mænd, som vil dig det bedste.

Læs i Information om at være i en mandegruppe

Læs her om at være i en af mine mandegrupper. Vi havde besøg en hel aften af en journalist og fotograf fra Information. Du kan tilmelde dig næste mandegruppe, der starter i august 2024.

Artikel i Information 2019 fra Mandegruppen.

Praktik omkring en mande­gruppe

Ramme: Forløbet er på 11 møder over hele året. Hver gang er der et tema i fokus, som vi arbejder ud fra. Det sker i plenum og i mindre grupper – alt deles og tales om, så du bliver mødt, set og spejlet af de andre i gruppen.

Tid og sted: Vi mødes en gang om måneden i tre timer på Bernstorffsvej 146, st. i Hellerup kl 17-20. Midt på aftenen er der en pause, hvor jeg serverer kaffe og kage.

Pris & betaling: 9.995 kr. for deltagelse i gruppen et år. Beløbet betales på én gang, når du modtager en faktura. Det er din tilmelding. Du kan også vælge at betale i 2 rater.

Da alle i mandegruppen har medansvar for udbyttet af møderne, er det vigtigt, at du forsøger at komme alle gange. Eller i hvert fald sætter dig for at komme så mange gange som muligt.

Du kan tilmelde dig mandegrupper nu. START: August 2024. Mandegruppen er på 8-10 deltagere, hvilket sikrer et højt individuelt udbytte for alle. Ring til mig på telefon 20 71 21 22 eller e-mail aj@mandeterapeut.dk, hvis du vil have yderligere informationer. Du kan også udfylde formularen her på siden, og jeg vil tage kontakt til dig snarest.

Derfor gør mande­gruppen en forskel

 • Ligegyldigt hvilke udfordringer du har i dit liv, vil du mærke interesse og opbakning fra de andre i gruppen
 • Du er ikke alene men i et fællesskab, hvor der hurtigt skabes tryghed
 • Du får et sprog for dine følelser og deler dine tanker i et større forum
 • Du modtager ros og anerkendelse og trænes i at tage imod og være åben
 • Du trænes i at lytte, give feedback og tage udgangspunkt i nuet
 • Du træner at håndtere uenighed eller konflikt, hvis den opstår
 • Du styrker og udfordrer din maskulinitet og genopbygger dit selvværd i et rum med andre mænd, der kender til de samme udfordringer i livet, som du

Få et stærkere ståsted i din maskulinitet

Som deltager i en af mine mandegrupper kan du, sammen med andre mænd, øve dig i at sætte ord på dine følelser og tanker. Der sker noget helt særligt, hvor du føler dig velkommen, set og hørt. Du opdager, at du ikke er alene med dine udfordringer. Det bliver nemmere at tale om parforholdet, og hvad der gør dig ked af det. I mine mandegrupper øver du dig i at blive mere tydelig, når du kommunikerer og stå ved dine ønsker, drømme og behov. I snart 20 år har jeg haft mandegrupper med op til 10 deltagere, der mødes en gang om måneden. Her deles tanker og følelser om at være mand, far og ægtemand. Og alt muligt andet livet også byder på, som at være uønsket single, nyskilt, utro, midt i en skilsmisse eller i tvivl om forholdet. Alle livets stadier er i spil, når mine mandegrupper mødes i tre timer en gang om måneden.

Mandegruppen her har givet mig et fællesskab, som jeg har kunne læne mig ind i og spejle mig i. Jeg har bevidnet en masse fortællinger, som har lignet mine egne problemstillinger, og med Annettes hjælp har vi fået viklet nogle følelser ud og talt meget om at stå mere i sig selv – også når andre har følelser på spil.

Christian, 57 år.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

I mine mande­grupper får du et sprog for dine følelser og reaktioner

I en mandegruppe taler du med de andre om de problemer og udfordringer, der er i dit liv lige nu og du hører, hvordan de andre håndterer det, de står midt i. Der er oplæg omkring et tema hver gang fx din far, din mor, konfliktskyhed, selvværd,din farrolle, ansvarlighed m.m. Du deler, hvad du gør, når du er presset og ikke ved, hvad du skal stille op i dine nære relationer. Og du træner at sætte ord på de svære følelser i dialogen med din partner i stedet for at være tavs. Mange mænd har ikke et sprog for deres følelser. De har aldrig lært det og kommer derfor hurtigt til kort i dialogen med deres veltalende kvinde. Det er lige ind i kernen af det, vi laver i mandegruppen – sætter ord på det, som sker og mærkes. Du træner modet og evnen til at få sagt de svære ting i et rum og i en kontekst, hvor der ikke er krav, kritik eller forventninger. Du bliver mødt af de andre med samme tanker, følelser og udfordringer, som du selv går rundt med. En befrielse at blive mødt, set og forstået.

Hvem er mandegrupper for?

Mandegrupper er for alle mænd, der vil stå stærkere i sig selv, rydde op i larmen, blive mere nærværende og komme tættere på deres maskulinitet. Om du er i 30’erne, 40’erne, 50’erne eller 60’erne er ikke afgørende – bare du ønsker at dele dine tanker og lytte til andre. Om du er i parforhold eller er single, har børn eller ej, er homo- eller heteroseksuel, kristen eller muslim er helt ligegyldigt. Du er velkommen, som du er. Det væsentlige er, at du er med på, at det er en proces, der sker over 11 møder. Jeg har grupper, som mødes over flere år, fordi fortroligheden og det trygge rum, bliver en naturlig og vigtig del af mændenes liv.

Gennem refleksion, mellem møderne, begynder jeg at lære at forstå balancen mellem styrke og sårbarhed, hvilket har skabt en følelse af sund maskulinitet. Mandegruppen blev ikke kun et sted for selvudvikling, men også et sted at styrke båndene til mine medmænd og skabe varige venskaber.

Jakob, 52 år.

Tidligere mandegruppe deltagere

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.