Midtvejskrise i livet

sindsro skrevet i sand

Om Midtvejskrise

Har du det som om en grå sky hænger over dit hoved? Er det som om, der ikke rigtig er noget, som gør dig glad? Livet passerer blot forbi, og du følger bare med? Du savner en mening med dit liv? Mange danskere kender følelsen af at være fanget i hamsterhjulet. Har du det sådan – kan det være du har ramt en midtvejskrise. Som mand har du måske særligt svært ved at tale om det. Og tænker, at det snart går over af sig selv.

Men problemet er blot, at en midtvejskrise sjældent går over af sig selv, men tværtimod kan blive værre og større, og derfor ender mange mænd i krise.

Mænd rammes også af midtvejskrise. Typisk indtræffer den som en 40 års krise eller 50 års krise, hvor manden rammes af savn, lavt selvværd, angst, panik, eller manglende lyst til parforholdet eller ægteskabet. Tag styring på dit liv og opsøg sparring – det hjælper at få nye værktøjer og få talt om dine indre tanker og følelser.

Få hjælp til midtvejskrise

Ønsker du at komme ud af det sorte hul? Dine tanker er ofte altafgørende for, om du har det godt eller skidt. Jeg tilbyder 1:1 sessioner, her arbejder du med at skabe fokus på, hvad der fungerer for dig, og rydder ud i tankemylder, og den negative cirkel brydes.

Dette gøres bl.a. ved at bearbejde de problemstillinger, som har ført dig ind i en midtvejskrise til at starte med.

Du får værktøjer til at arbejde med hvad, der er vigtigt i dit liv. Du vil opleve, at når du lærer at agere på en ny måde, genskaber du din glæde. Du vil hurtigt komme til at fornemme, at du får styr på tingene som mand, partner og far. Det vil gøre en stor forskel at tage problemerne i opløbet, i stedet for at udskyde dem, til glasset flyder over.

Ønsker du hjælp?

Kom ud af din midtvejskrise gennem mine individuelle terapiforløb.

Du kan kontakte mig på telefon 20 71 21 22 eller på e-mail aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og jeg vil tage kontakt til dig hurtigst muligt. Livet er for kort til energidrænende udfordringer og negative tanker – lad mig hjælpe dig med din midtvejskrise, og find balancen igen.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.