Personlige problemer

Mænds personlige problemer

Har du længe haft en række personlige problemer uden at tale med nogen om dem? Vokser mængden af personlige problemer i dit liv? Er det ved at være mere end du selv kan klare? Tag ansvar for dine personlige problemer og begynd at arbejde med dem. De forsvinder ikke af sig selv, men jeg kan hjælpe dig med at rydde op i dem.

Første skridt er at erkende, at du har nogle personlige problemer – næste skridt er at italesætte dem og blive opmærksom på, hvad de forstyrrer dig i og tredje skridt er at finde ud af, hvad du kan gøre noget ved dem. Ad den vej opdager du en masse nyt om dig selv, dine ressourcer og evne til at flytte dig.

DET LØSER JEG SAMMEN MED DIG

I et forløb hos mig, arbejder du med de ting, der ikke virker i dit liv. Du får ryddet op i alt det, der forstyrrer og larmer, og du kommer ind til kernen af dine udfordringer.

Jeg sætter en proces i gang, hvor du forandrer adfærd og begynder at gøre nye og bedre ting for dig selv og dine relationer. Du blir opmærksom på, hvad der skal til for at skabe nærvær, kærlighed og glæde i dit liv.

3 TINGER DU MÅSKE KENDER

Tanker:
Oplever du at dine tanker forstyrrer og fjerner fokus fra det vigtige? Tapper dine tanker dig for energi og din evne til at være nærværende? Bruger du alt for meget tid på at tænke over fremtiden og gætte på, hvad der sker i morgen? Jeg giver dig værktøjer til at skrue ned for tankerne og op for nuet og alt det gode, du har i dit liv.

Skilsmisse:
Er du blevet skilt eller er du tæt på at blive det? Har du mistet fodfæstet og din glæde? Jeg hjælper dig hen mod et stærkere ståsted, så du genfinder styrken og troen på dig selv. Du får indsigter, der øger dit selvværd, din evne til at kommunikere og du blir mere klar over din del af ansvaret i jeres forhold.

Står du ved dig selv:
Får du sagt de ting, der er vigtige for dig både hjemme og på jobbet? Hvis du ikke siger, hvad du føler, risikerer du at blive ligeglad, vred og tilbagetrukket, fordi du sluger for mange kameler. Vil du have dine behov og ideer gennemført, må du gøre noget andet end, du plejer. Forløbet hos mig giver dig mod til at tage de konflikter og dialoger, der løbende er nødvendige for at træde i karakter i dit parforhold.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

mandeterapeut

Skriv til mig

Når du er autentisk og står ved dig selv, bliver du glad, rolig og i balance

Annette Jønsson. Ekspert i nærvær, balance, selvværd og kontakt

FRA MAND TIL MENNESKE

opfordrer dig til at tænke over dig selv som mand og menneske

Køb e-bogen ‘Fra Mand til Menneske’ her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Tilmeld dig og få 5 step til at stå ved dig selv.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du tilsendt e-bogen, så du kan træne dine evner til at mærke dig selv nu!


Firma

Annette Jønsson – Mandeterapeut
CVR: 21029203

Find os

Morsøvej 34
2720 Vanløse

© Copyright - Annette Jønsson - Mandeterapeut | by Best One A/S