Personlige problemer

sindsro skrevet i sand
RO - Skrevet i sandet på en strand

Mænds personlige problemer

Har du længe haft en række personlige problemer uden at tale med nogen om dem? Vokser mængden af personlige problemer i dit liv? Er det ved at være mere end du selv kan klare? Tag ansvar for dine personlige problemer og begynd at arbejde med dem. De forsvinder ikke af sig selv, men jeg kan hjælpe dig med at rydde op i dem.

Første skridt er at erkende, at du har nogle personlige problemer. Næste skridt er at italesætte dem og blive opmærksom på, hvad de forstyrrer dig i. Tredje skridt er at finde ud af, hvad du kan gøre ved dem. Ad den vej opdager du en masse nyt om dig selv, dine ressourcer og evne til at flytte dig. Jeg hjælper dig med nye indsigter og sætter din proces i gang og udfordrer dig med spørgsmål, du ikke er blevet stillet tidligere. Du er velkommen til at ringe til mig på telefon  20 71 21 22, sende en mail til aj@mandeterapeut.dk eller udfylde kontaktformularen.

Et forløb giver dig et nyt fundament

I et forløb hos mig omkring personlige problemer som fylder for meget, arbejder du med de ting, der ikke virker i dit liv. Du får ryddet op i alt det, der forstyrrer og larmer, og du kommer ind til kernen af dine udfordringer.

Når processen er i gang, begynder du at forandre adfærd og gøre nye og bedre ting for dig selv og dine relationer. Du blir opmærksom på, hvad der skal til for at skabe nærvær, kærlighed og glæde i dit liv. Igennem nye opdagelser og indsigter i dig selv, bearbejder du dine personlige problemer som kan være; konfliktskyhed, stress, manglende nærvær, undvigelse  og evig travlhed.

Klar til at få bugt med dine personlige problemer èn gang for alle?

Personlig udvikling er dit første skridt til skabelsen af et godt liv. Det kræver, at du aktivt tager ansvar og engagerer dig til gengæld lover jeg, at det vil være den bedste investering du nogensinde har gjort i dit liv.

Jeg har forskellige tilbud til dig, som ønsker en positiv retning  i dit liv. Du kan få bugt med dine personlige problemer på følgende måder:

  • Mandegrupper (Bliv en del af et fedt fællesskab kun for mænd)
  • Mænd i kriser (Står du i en midtvejskrise i livet eller er alt bare gråt og udsigtsløs?)
  • 1:1 session (Personlig terapi/coaching med dig 100% i fokus)

3 ting du måske kender

Tanker:
Oplever du at dine tanker forstyrrer og fjerner fokus fra det vigtige? Tapper dine tanker dig for energi og din evne til at være nærværende? Bruger du alt for meget tid på at tænke over personlige problemer og fremtiden samt gætte på, hvad der sker i morgen? Jeg giver dig værktøjer til at skrue ned for tankerne og op for nuet og alt det gode, du har i dit liv.

Skilsmisse:
Er du blevet skilt eller er du tæt på at blive det? Har du mistet fodfæstet og din glæde? Jeg hjælper dig hen mod et stærkere ståsted, så du genfinder styrken og troen på dig selv. Du får indsigter, der øger dit selvværd, din evne til at kommunikere, og du blir mere klar over din del af ansvaret i jeres forhold. Hvilket vil gøre det nemmere for dig at tage ansvar for dit eget liv fremover.

Står du ved dig selv:
Får du sagt de ting, der er vigtige for dig både hjemme og på jobbet? Hvis du ikke siger, hvad du føler, risikerer du at blive ligeglad, vred og tilbagetrukket, fordi du sluger for mange kameler. Vil du have dine behov og ideer gennemført, må du gøre noget andet end, du plejer. Forløbet hos mig giver dig mod til at tage de konflikter og dialoger, der løbende er nødvendige for at træde i karakter i dit parforhold. Få kontrol over de personlige problemer du går og slås med, og du vil opleve fornyet livskvalitet.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.