RO - Skrevet i sandet på en strand

Mærker du vrede, mand?

Kan du mærke din vrede? Er det forbudt for dig at vise vrede? Eller mærker du følelsen uden, at du kommer af med den på en ordentlig måde? Vrede har mange ansigter og former, og det er vigtigt for dig og dit velbefindende at lade din vrede komme til udtryk, så den ikke ophober sig. For meget ophobet vrede kan gøre dig trist, modløs og utilfreds med dit liv.

Jeg møder en del mennesker, der ikke har lært at håndtere deres aggressive sider, og derfor er lidt bange for følelserne, når de dukker op i deres liv. Mange bruger meget energi og tid på at undertrykke vreden, hvilket gør at den fylder mere og mere inde i kroppen.

Når du ikke tager ansvar for din vrede, ender du med ikke at sætte dine grænser. Du slipper din autoritet og retning på dit liv. Ofte er resultatet stress, overload og depression. Husk ansvaret er dit, og kun du kan passe på dig selv.

Hvad gør dig så vred?

Ved du, hvad der sker med dig, når du mærker frustration og irritation i kroppen? Hvad der er årsagen til, at du mærker en vrede inden i og ikke rigtig kan styre eller forklare den? Jeg har et bud, som ofte er det, jeg høre mine kunder fortælle om, når de kommer og er helt fyldt op og lige ved at eksplodere. Du har ‘glemt’ eller endnu ikke lært at sætte grænser. Du får ikke sagt nej og dermed passet på dig selv. Hvis dit største ønske er at gøre alle tilfredse og glade, vil du het sikkert komme til kort, da det er en umulig opgave. Samtidig bliver det svært at være dig, fordi du altid er på arbejde for at tilfredsstille andre og glemmer dine egne behov. Det ophober frustration og vrede i dig, som jo naturligt skal ud på et tidspunkt. Du kan træne dig selv i at tømme skraldespanden løbende ved at kommunikere højt, hvad du tænker, føler og har brug for.

I takt med at du bliver mere åben og trænet i at sige tingene, du tænker, føler og har brug for – jo mindre grund har du til at være vred. Du får følelserne ud og dermed afrundet sagen. Det mest effektive til at komme videre og ikke ophobe gammelt vrede og andre ubehagelige følelser.

Hvorfor undertrykker du vreden?

Om du er i kontakt med alle dine følelser og har et naturligt forhold til dem, handler om måden følelser blev tacklet i din barndom.Var det tilladt at være vred, da du var lille? Eller lærte du tidligt, at du ikke fik omsorg, kærlighed og nærhed, hvis du viste den vrede side frem? Måske havde en af dine forældre patent på de voldsomme følelser, så der ikke var plads til dine? Hvorfor du så viste dine blide og glade sider frem. Vi udvikler og viser det, der giver os det vi vil have, når vi er børn. Et terapiforløb vil gøre dig bevidst om, hvad der er i spil i dit liv. Du bliver opmærksom på det, der blokerer og stopper dit flow i dig og dine relationer.

Vil du arbejde med din vrede? Så book en tid her til 1:1 session. Du kan træne evnen til at mærke alle dine følelser, så den ikke blokerer for dit energiflow. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der udløser din vrede. Hvordan du reagerer, når du mærker den, og hvad du kan gøre anderledes. Stå ved, når du er vred! Der er jo nok en god grund til det! Sig højt og direkte hvad du er vred over! Det giver forløsning og ro i dit system!

Hvis du ønsker et forløb med mig, kan du ringe til mig på telefon 20 71 21 22 eller skrive en e-mail til aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.