Workshops & Foredrag for mænd i København

Workshop skrevet i sandet på en strand
 • Træn dit mod og din lidenskab
 • Træn dit nærvær og bliv mere tydelig
 • Opdag forskellen på selvværd og selvtillid
 • Træn din lytteevne og empati
 • Håndtering af dine følelser også vreden

Workshops der styrker dit personlige lederskab

Hvor bevidst er du omkring dine egne virkemidler, når du kommunikere og møder andre mennesker? Hvordan er dit kropssprog, øjenkontakt og stemmeleje? Har du tænkt over det? Har du en fornemmelse af, hvor dine styrker og udfordringer er?

Har du evnen til at kigge andre i øjnene eller flakker sit blik, så du kommer til at virke usikker? Taler du meget højt eller kan man næste ikke høre, hvad du siger? Fægter du med armene eller står du mussestille, når du holder et oplæg eller taler med andre? Om du gør det ene eller det andet, har det en effekt på dine omgivelser og det du opnår af nærvær og resultater både personligt og forretningsmæssigt.

Få værktøjer og indsigter, du kan bruge straks efter workshops for mænd. Det du lærer, giver dig nye muligheder og fokus, fordi du bliver opmærksom på, hvordan du nemmere kan stå ved dine følelser og udtrykke dem.

Heldags Workshop – Bevidstgør dit personlige lederskab

Hellerup den 22. marts kl 09:30 – 16:30 – max 8 deltagere

Du vil arbejde med

 • Sig højt og tydeligt, hvad du tænker, føler og har brug for
 • Få en fornemmelse for dit eget og andres kropssprog og betydningen for din kontakt
 • Har du øjenkontakt, når du taler med andre
 • Hvordan påvirker dit tempo din evne til at mærke dig selv og være tilstede
 • Lær at lytte. Opdag om du afbryder eller har svært ved at høre, hvad andre siger
 • Træn din rummelighed overfor dig selv og andre
 • Træn din vejrtrækning og opdag hvordan dybe vejrtrækninger kan berolige dig og minimere dit tankemylder
 • Bliv bevidst om du tager ansvar for de ting, der er vigtige for dig og dine relationer

Måden, vi arbejder på

 • Du vil træne at sidde stille i 10-15 min. med lukkede øjne, trække vejret og lytte til en guidet meditation. Det træner din evne til at være nærværende, mærke efter, sænke tempoet og lytte indad
 • Du får øvelser og opgaver, som du løser alene og sammen med en anden på holdet og fremlægges i gruppen
 • Der vil være fokus på at skabe tillid, tryghed og plads til at være den, du er og sige, hvad der er vigtigt for dig
 • Du bliver spejlet, når de andre siger noget og opdager, at de genkender mange af de ting, du er udfordret af
 • Du får nye indsigter og måder at være til stede med andre på
 • Du erfarer, at det er okay at være uenig, at mene og mærke det, du oplever

1:1 session er incl. i Workshop for mænd

Efter workshoppen får du mulighed for at have en individuel session med mig, hvor du kan fokusere på dét, du opdagede var udfordrende for dig. Under en workshop kommer du i kontakt med områder, som at ændre vaner og adfærd, og har brug for at vende det i 1:1 session.

Du bestemmer, hvornår du vil have din 1:1 session, som er 60 min., hvor du sætter fokus på det, der fylder hos dig. Jeg stiller de spørgsmål, der sætter gang i din udviklingsproces.

Normal pris for 1:1 session er 1.550 kr. Den får du i rabat sammen med e-bogen Fra mand til menneske ved deltagelse i Heldags Workshoppen Styrk dit personlige lederskab.

Pris og betaling

Din pris for workshoppen, 1:1 session samt e-bogen er kr. 2.995, hvis du booker din plads 15 dage inden. Herefter stiger prisen til kr. 3.495. Betaling sker via MobilePay eller bankoverførsel. Ring på 20 71 21 22 eller send en mail til aj@mandeterapeut.dk for tilmelding.
Vent ikke for længe, da der kun er et begrænset antal pladser. Der kan ikke være for mange deltagere på mine kurser for mænd, da jeg ønsker at fastholde den høje kvalitet af møderne. Tilmeld dig nu og spar kr. 500.

Workshoppen ‘Styrk dit personlige lederskab’ afholdes den 22. marts 2024. Begge dage er fredag kl 09:30-16:30.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Workshop – Træn din kommunikation

1-dags Workshop d. 19. april fra kl. 09:00 – 16:00 med hold på max 8 deltagere

Gå ikke glip af muligheden for at deltage i denne intense Workshop for mænd. Er du leder, medarbejder, iværksætter, far, ægtemand eller måske flere ting på samme tid, er det vigtigt for dig at få sagt højt, hvad du tænker, føler og ønsker. Vil du være mere tydelig og klar i din kommunikation og være mere tilstede i kontakten og lytte til det, der bliver sagt. Du har nok også brug for at lytte til dig selv og lære at acceptere dig selv og andre. Kun ved at lytte til dig selv og tage dig selv alvorligt, kan du kommunikere tydeligt og blive hørt. Det er vi eksperter i at finde frem til på min Workshop for mænd.

Vi arbejder specifikt med 5 afgørende færdigheder, som du træner for at skabe et bedre flow i din kommunikation.

5 trin vi arbejder med på Workshop for mænd:

1. Tilpas dit tempo
2. Vær nærværende
3. Lyt – både indad og udad
4. Acceptér forskellighed
5. Kommunikér højt og direkte

Måden, vi arbejder på

 • Du vil lære at sidde stille i 10-15 min. med lukkede øjne, dybe vejrtrækninger og lytte til en guided meditation. Det træner din evne til at være nærværende og mærke indad
 • Der vil være øvelser og opgaver, som du løser alene eller sammen med en anden på holdet, som fremlægges i gruppen
 • Du får fokus på at skabe tillid, tryghed og plads til at være den, du er og sige, hvad du har lyst til højt til de andre
 • Du bliver spejlet, når de andre siger noget og opdager, at de genkender mange af de ting, du er udfordret af
 • Du får nye indsigter og måder at være til stede og i kontakt med andre på ved at træne samtalen, uenighed og flow

Du får indsigt i disse områder

 • Hvordan du står ved det, du mærker, når du siger højt og tydeligt, hvad du tænker, føler og har brug for
 • Du opdager, hvad der skal til for at skabe større nærvær og fokus
 • Hvordan dit tempo påvirker dit arbejde, helbred og familieliv
 • Hvordan du er til at lytte. Om du afbryder eller har svært ved at høre, hvad andre siger
 • Hvad du kan gøre for at blive mere rummelig overfor dig selv og andre
 • Hvordan din vejrtrækning kan berolige dig, hjælpe dig til at mærke dig selv og minimere dit tankemylder
 • Om du tager ansvar for de ting, der er vigtige for dig i dit liv

Du får værktøjer og indsigter, du kan bruge straks efter workshoppen. Det du lærer, giver dig nye muligheder og fokus både privat og professionelt. Du bliver opmærksom på, hvordan du nemmere kan genskabe balance i dit liv, når ubalancen melder sig.

1:1 session er incl. i Workshoppen

Efter workshoppen får du mulighed for at have en individuel session med mig, hvor du kan fokusere på dét, du opdagede var udfordrende for dig. Der skal ofte mere end en workshop til at ændre vaner og adfærd, men det er en oplagt måde at spotte arbejdspunkter og områder i dit liv, hvor du ønsker forandring.

Du bestemmer hvornår du vil have en 1:1 session, som er 60 min. samtale, hvor du sætter kursen, og jeg stiller de spørgsmål, der sætter gang i din proces.

Normal pris for 1:1 session er 1.550 kr. Den får du i rabat sammen med e-bogen Fra mand til menneske.

Pris og betaling

Din pris for workshop, 1:1 session samt e-bogen er kr. 2.995, hvis du booker din plads senest 14 dage inden afholdelse. Herefter stiger prisen til kr. 3.495. Betaling sker via MobilePay eller bankoverførsel. Send en mail til aj@mandeterapeut.dk eller ring på telefon 20 71 21 22 for at høre mere. Skynd dig at reservere din plads på holdet. Der er kun 8 pladser, da jeg ønsker at fastholde en høj kvalitet på mine Workshops for mænd.

Forplejning på Workshop for mænd

Der vil være kaffe, te, juice, croissant, snacks og en let frokost ca. kl 12 når der afholdes Workshop for mænd.

Foredrag

Foredrag: Hvordan håndterer du de følelser og udfordringer, der dukker op, når livskrisen banker på?

Hvordan gør mænd og hvordan gør kvinder i de svære situationer livet byder på? Hvor er forskellene og hvordan kan vi polstre os, så vi kommer igennem uden at miste grebet og os selv?

En ting er sikker i dette liv – vi kommer ikke udenom at møde kriser på vejen. De fleste af os oplever sorg, tab, livsforandringer, sygdom og andre mere eller mindre forudsigelige oplevelser, som opleves som livs- og midtvejskriser.

Som foredragsholder er mine spidskompetencer at få tilhørerne til at deltage aktivt i øvelser og refleksioner undervejs. At skabe energi og integration af de følelser, der sættes i gang. At skabe balance mellem hjerne og hjerte og give indspark til at mestre livet, når båden gynger for alvor. Sådan at du går fra foredraget med værktøjer og noget konkret, du kan bruge til at styrke din situation her og nu.

Fokusområderne i foredraget er forandring, trivsel, kommunikation og selvledelse i svære tider. Elementerne til at håndtere de svære perioder er handlekraft, ansvar, accept og mestring af følelser. Det kræver mod og nærvær at gå igennem kriser og genfinde sin balance i tider med uro og modgang. Når vi som mennesker opdager vores egen del af ansvaret og handler der, hvor det er muligt, sker forandringen. Når vi deler vores tanker og følelser, udvikles vores relationer og vi får en følelse af at høre til. Det styrker selvværdet og de nære relationer.

Jeg ønsker at give mine deltagere indsigter og værktøjer til at mestre livet, når ubalancerne melder sig. De livskriser og udfordringer tilværelsen byder på, kan vi ikke undgå. Men heldigvis kan vi reagere og handle, så vi ikke mister fatningen og balancen.

Foredraget tilbydes virksomheder, private og offentlige samt organisationer. Jeg laver desuden foredrag alt efter, hvad Jeres behov og ønske kunne være inden for områderne: Mænd, parforhold, stress, livskriser, midtvejskrise, kommunikation, konfliktskyhed, vrede, sindsro og meget andet.

Ønsker du et skræddersyet foredrag?

Du kan altid kontakte mig, hvis du ønsker at bestille et foredrag/oplæg, der passer lige netop til de udfordringer eller udviklingsområder I har fokus på.

Jeg vil se frem til at styrke det personlige og professionelle lederskab blandt medarbejdere og ledere i din virksomhed eller organisation.

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.