CV

SKRIV TIL MIG

CV

SKRIV TIL MIG

OM

Mandeterapeut, Ledercoach og Gestaltterapeut  Annette Jønsson er født i 1963, og bor i et 100 år gammelt hus i et villakvarter i Vanløse med sine to Jack Russel terrier Gaudi og Carlo. Her har Annette sin praksis i en tilbygning med ro og udsigt til årstidernes skiften.

Selv har Annette et bredt spekter af uddannelser og erhvervserfaring fra brancher som reklame-, film/tv- og nyhedsproduktion. Hun har leveret freelancestof til nogle af de mest veletablerede virksomheder inden for mediebranchen og været selvstændig med egen virksomhed siden 1999.

Som coach, terapeut og rådgiver har Annette arbejdet professionelt siden 2005, hvor hun etablerede virksomheden Mandeterapeut.dk med fokus på mænd med ønsket om at styrke deres potentiale og parforhold. Siden udvidede forretningen sig til at tilbyde parterapi og mandegruppeforløb. I 2009 udgav Annette bogen Fra mand til menneske – Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker, som gjorde at der kom en del ledere i erhvervscoaching forløb for at styrke deres personlige og professionelle lederskab.

Annette har trænet flere hundrede mandlige lederes potentiale og hjulpet dem til at finde balancen mellem det rationelle og det emotionelle i privat- og arbejdslivet. Nu 10 år efter udgivelsen af sin første bog kommer bog nummer to Leder, mand & menneske – 5 trin til lederskab i balance.

Tiden er moden til at fokuserer på den mandlige leder og gøre ham klar til nutidens og fremtidens uhyrlige tempo, krav og forandringer, hvilket Annette gør med sine forløb både 1:1 og på kurser/workshops/foredrag. Altid med fokus på at skabe balance mellem fornuft og følelser og bevidstgøre og bruge de sociale kompetencer i det daglige lederskab privat og professionelt.

Gennem årene er Annette ofte blevet brugt som ekspert i diverse aviser, uge og månedmagasiner. Du kan se alle presseklip her – www.mandeterapeut.dk/presse

Annette Jønsson har to fokusområder i sin forretning og derfor to hjemmesider:

www.mandeterapeut.dk

Denne side henvender sig til mænd og par, der har brug for at styrke deres indsigt i egen adfærd og få værktøjer til at skabe et bedre parforhold med udgangspunkt i at arbejde med sig selv og relationen.

www.leder-mand-menneske.dk

Denne side har samme titel som hendes nyeste bog Leder, mand & menneske og har fokus på mandlige lederes personlige og professionelle lederskab. Hvad du kan gøre som leder for at skabe mere balance i dit indre og ydre lederskab og blive en bedre kommunikator og dermed nå dine medarbejdere.

Annette’s personlige stil er direkte, skarp og vedholdende altid med udgangspunkt i nuet, og hvor du er i dit liv. Naturligvis blandet med rummelighed, accept, omsorg og humor. Fokus er på forandring, og at der skal handling til at få det til at ske. Se alle interviews i medierne her.

Personlige kvalifikationer:

Annette har en højt udviklet empatisk fornemmelse og bruger sin intuition og evne til at være 100 procent tilstede i situationen, hvilket skaber tryghed og klarhed. Hun skræller larm og forstyrrelser væk, så du hurtigt kommer ind til kernen af dine udfordringer. Hun er ligefrem og bruger sig selv i arbejdet, der sker i nuet og sætter din udvikling/forandring over alt andet.

Uddannelse & Kurser:

 • Metakognitiv Terapi – Kursus i teori og metode, 2018
 • Unleash the power within seminar med Tony Robbins, London 2017
 • High Performance seminar med Brendon Burchard, Californien 2015
 • Leading Energy & Essens Practitioner www.360gr.dk, 2011
 • Certificeret stresscoach, Think Yellow, 2008
 • Gestaltterapeut, Nordisk Gestaltinstitut – NGI, 1998 – 2003
 • Fotojournalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1995 – 1999
 • Merkonom i markedsføring, Handelsskolen, 1988 – 1992
 • Nysproglig student, Frederiksberg Gymnasium, 1980 – 1983

Erhvervserfaring:

 • Gestaltterapeut, ledercoach, forfatter og underviser, 2005 –
 • Selvstændig journalist og fotograf, 1999 –
 • Fotojournalist praktikant, Ekstra Bladet, 1996 – 1998
 • Produktionsleder i reklame-, film- og TV-branchen, 1985 – 1995

Friviligt arbejde:

 • Mentor for Dansk Journalistforbund, 2007 –
 • Krisecentret for voldsramte kvinder, Grevinde Danner Stiftelsen, 2004 – 2005
 • Natherberg for kvinder i Hvidovre, Dansk Røde Kors, 2002

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Presse

mandeterapeut

Føler du dig egoistisk, når du går efter dine behov? Du har ret til at stille krav i livet. Lær hvordan og styrk dit selvværd.

Annette Jønsson, ekspert i processer, der får dig hjem i din krop og skaber ro i dine tanker

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Ny bog LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

© Copyright - Annette Jønsson - Mandeterapeut | by Best One A/S
Call Now Button20 71 21 22