Selvledelse

SKRIV TIL MIG

Selvledelse skaber balance

Alting starter med dig selv. Hvilket betyder, at du må tage udgangspunkt inden i dig, når du tager en beslutning, handler eller siger din mening højt. Det starter hos dig, hvad du mærker og føler, som så kommer ud, hvis du siger det. Kan du det, vil det være brugbart for dig, når du træder ud i verden. Du træder i karakter, idet du kommunikerer dine tanker, følelser og behov. Sandsynligheden for at få det, du drømmer om øges betydeligt. Eller bare få det som du vil have det i din hverdag privat og professionelt. Det kalder jeg god selvledelse. Du leder dig selv godt og opnår gode ting i livet på en konstruktiv og respektfuld måde.

Det er der desværre rigtig mange mennesker, der ikke har lært. De holder i stedet på deres mening og de følelser, de har, hvis de er vrede, kede af det eller negative. Det hober sig op inden i og skaber ubalance. Ikke godt personligt lederskab, da du bliver tung, uoplagt og trist, når du ikke er den, du er.

Sådan udviser du selvledelse

Når du leder dig selv, må du være tilstede og mærke din krop, du må lytte til dig selv og andre, og du må tilpasse dit tempo, så du ikke er for hurtig i forhold til både dig selv og dem, du taler med. Når de fortæller noget, du ikke er enig i, må du øve dig i at acceptere, at det er deres holdning, mens din er en anden. Der er plads til begge måder at se tingene på, så du udviser rummelighed. Og vigtigst af alt, du siger højt, hvordan du har det. At du mener noget andet og at det er okay, at den du taler med ser verden som han/hun gør.

Vil du videre med din selvledelse?

Træning i at stå ved dig selv: 1:1 sessions giver dig et fundament til at mærke, være i nuet og træde fra skyggen ud i lyset og vise, hvem du er. Du skærper din kommunikation og dit mod til at stå ved dig selv og dit fulde potentiale. Ring og book en tid på telefon 20 71 21 22 eller send en mail på aj@mandeterapeut.dk. Du kan også vælge at styrke din selvledelse ved at deltage i en mandegruppe. Dette kan du læse mere om her.

Kommende bog om selvledelse

Til november udkommer min anden bog, der handler om selvledelse. Om at tage ansvar for sig selv og de mennesker, du leder, hvis du arbejder med ledelse. Om at det hele starter med, at du kan lede sig selv og er tro mod dine værdier og det, du står for. Jeg giver en formel på 5 Step, du kan følge og dermed skabe flow i dit lederskab.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

bog af Annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Leder, mand og menneske - bog

Køb bogen LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Call Now Button20 71 21 22