Mærk dig selv

sindsro skrevet i sand
RO - Skrevet i sandet på en strand

Mærk dig selv

Stress er i stigende grad en folkesygdom, og mellem arbejde, huspligter og børn i hverdagens travlhed er det i stigende grad blevet sværere at stoppe op. Trække vejret og mærk dig selv, så du opdager, hvordan du har det lige nu. Det sker for mange mennesker, at de mærker stressen trænge sig på, og de ikke ved, hvad de skal gøre. De besidder ikke evnen til at håndtere stressen på egen hånd og dermed overtager den og styrer dig.
Måske har du pludselig stået med følelsen af, at du har glemt alt om dine drømme, under presset om at skulle udvikle og forbedre dig på alle områder konstant. Et evigt præstationsrace, som kører afsted uden, at du når at mærke efter, om du er tilfreds.

Er du kommet væk fra dine værdier som menneske eller har du svært ved at finde frem til, hvad du drømmer om og kommunikere dine ønsker højt?

I et forløb hos mig, arbejder du med de ting, der ikke virker i dit liv. Du får ryddet op i alt det, der forstyrrer og larmer og kommer ind til kernen af dine udfordringer. Pludselig vil det hele føles mere enkelt og til at tage fat på.

Få hjælp og mærk dig selv

Få hjælp til at finde tilbage til din tidligere identitet og personlighed, måske efter en periode med alt for stort et pres både ude fra, men også fra dig selv.
Mærk dig selv, genfind din ro, balance og fordybelse. Annette træner dig i at finde ind til at mærke dig selv igen. Du træner dit nærvær, styrker dit selvværd, og du opdager, hvordan du bedst genskaber balancen i både din private og professionelle hverdag.

Annette sætter en proces i gang, hvor du vil begynde at ændre adfærd. Du vil opdage nye og bedre måder for dig selv og dine nære relationer.
Du bliver opmærksom på, hvad der skal til for at genskabe nærværet og kærligheden i dit liv. Alle metoder og værktøjer findes allerede inden i dig, du skal bare i gang med at bruge hele dit potentiale.

Skal du have hjælp?

Hos Annette træner du at genskabe din indre balance med 1:1 sessions. At være i kontakt med både din fornuft og dine følelser. Hvilket gør det muligt at mærke dig selv meget bedre. Du vil opleve, at det bliver nemmere for dig at være afslappet i din kontakt til andre. Du bliver mere nærværende, opmærksom og bedre til at lytte. Du vil komme til at styrke dine relationer til andre i takt med, at du bliver mere bevidst om din egen adfærd. Mærk dig selv skaber  fornyet energi, overskud og livskraft.

Ring på telefon 20 71 21 22 eller e-mail aj@mandeterapeut.dk for en uforpligtende dialog omkring et forløb. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.