Jeg tilbyder

1:1 Session, Ledercoaching, Mandegrupper, Workshops & Foredrag, Online kursus, Parterapi, Meditationer

Terapi – din personlige udvikling

Har du brug for at lære dig selv bedre at kende?

Har du brug for større indsigt i dine følelser, tanker og handlinger?

Har du brug for at genskabe din balance, når du mærker ubalance i livet?

Personlig udvikling kan ske på forskellige måder, hvor du får nye indsigter og værktøjer, du kan bruge til at få et nemmere, sjovere og mere frit liv med dig selv og dine relationer.

Individuelle forløb – 1:1 sessions:

Du kan vælge et individuelt forløb, hvor du arbejder alene med mig, som din sparringspartner, terapeut, coach og udfordrer. Jeg ser, hører og opfatter mange af de ting, der kommer i spil under en session, som du kan bruge, når jeg gør dig opmærksom på dem.

Mandegrupper

Du kan som mand vælge at komme i en gruppe med andre mænd, der åbent og ærligt deler ud af deres egne historier, tanker og følelser. Det giver dig noget helt andet end du har prøvet før. At kunne være sig selv i selskab med andre mænd, giver dig styrke, selvværd og energi i din manderolle. Du opdager, at andre mænd ikke er så forskellige fra dig, når det bl.a. handler om kvinder, børn og familie. Du får nye vinkler på at løse og leve med det, der kan virke uoverskueligt for dig, og du får mulighed for at give noget af dig selv til andre.

Workshop

Ønsker du at arbejde med et særligt emne en hel dag er mine workshops et godt tilbud til dig. Her oplever du en gruppe af engagerede mænd, der vil træne deres evne til at være tilstede, lytte, komme ned i tempo og kommunikere på en klar og konstruktiv måde. Workshops er åbne, men kan også laves internt på arbejdspladsen, i VL-Gruppen eller andre netværk, der vil booste det personlige lederskab.

Foredrag

Til mine foredrag om mænd, kontakt, nærvær, balance og relationer, vil du blive udfordret og komme i spil med de andre deltagere, så du helt sikkert kommer hjem med minimum 2 nye indsigter, du kan tage i brug straks privat og på jobbet.

Fælles for alle måder at arbejde på er, at du kommer til at styrke din evne til at skabe flow i kontakten til dig selv og andre i samværet og samtalen.

Parterapi

Du kan vælge at komme i et forløb med din partner, hvis I har udfordringer, det er svært selv at håndtere. I et parterapi forløb kan I vælge at komme sammen kombineret med at komme hver for sig. Det gør, at der sker en udvikling på flere niveauer i løbet af kort tid. Og I vil rykke Jer og være i stand til at forandre de mønstre, der forstyrrer Jer i at få en tæt, kærlig og tryg relation.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.