Hjælp efter skilsmisse

SKRIV TIL MIG

 • Er du blevet skilt eller er det lige op over?
 • Er du helst fri for at bede om hjælp?
 • Vil du gøre alt for at få forholdet til at fungere?
 • Så er det nu, du kan beslutte dig for at bede om hjælp!

Genkender du disse følelser:

Du føler dig handlingslammet og går rundt i en døs med et virvar af tanker i hovedet. Du ved ikke hvad der skal ske med alt det praktiske, dine børn og om du kan klare dit liv alene. Jo flere tanker du efterfølger – jo mindre tilstede er du og kan derfor ikke handle. Tal med nogen om det og få sat tingene i system. Hvad er fakta? Hvad er fantasi? Og ja så er der jo sorgen over at skille din familie ad. Det kan være svært at håndtere alene og føles ensomt. Derfor er jeg der for at yde hjælp efter skilsmisse. Læs link om Skilsmisse sorg her.

Da jeg startede mit forløb var alt kaos, og jeg anede ikke, hvor jeg skulle starte. Lidt efter lidt blev jeg bygget op og fik min styrke igen. Nu føler jeg mig ovenpå, fordi jeg tænker på mig selv og mærker, hvad der er vigtigt for mig. Før i tiden var det altid, hvad andre forventede, jeg skulle gøre, siger Mads, 37 år.

Mand - Placeholder
Har du brug for 1:1 samtaler, kan du book en tid her, så du kommer videre i dit liv med nye værktøjer.

FÅ HJÆLP EFTER SKILSMISSE

Måske har du opdaget, at du ikke kan klare det alene? Du kan få rigtig meget ud af at få talt om dine udfordringer og tanker. Personlig rådgivning, vil gøre dit liv nemmere at håndtere i den krise, du er i før, under og efter en skilsmisse. Et kærligt spark i den retning, du ønsker at komme, vil gøre processen mindre smertefuld og lettere for dig.

Hvis du ønsker hjælp efter skilsmisse, er du kommet det rette sted hen. Du kan ringe til mig på telefon 20 71 21 22, send en e-mail på aj@mandeterapeut.dk eller udfyld formularen her på siden. Vi kan tage en indledende snak om, hvordan jeg kan yde den rette hjælp efter skilsmisse, så du kan komme på rette vej igen.

GENKENDER DU DET HER?

 • Føler du dig alene og har svært ved at tale med andre om det?
 • Frygter du at blive set som et offer, hvis du beder om hjælp?
 • Er du plaget af dårlig samvittighed overfor børnene?
 • Er du handlingslammet og aner ikke, hvad du skal gøre?
 • Er dit netværk skrumpet ind?
 • Har du svært ved at overskue dit arbejde midt i krisen?
 • Holder du dig beskæftiget for ikke at mærke dine følelser?
 • Er du ved at eksplodere, fordi du ikke har nogen at tale med?

Da alting starter med dig, er du nødt til at handle for at ændre på det, der ikke virker. Når du tager ansvar for dine følelser, behov og drømme, opdager du, at livet bliver mere intenst, nærværende og meningsfuldt.

Hvad venter du på? Få hjælp efter skilsmisse.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Presse

Annette Jønsson på tv - Mandeterapeut
bog af Annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Leder, mand og menneske - bog

Køb bogen LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Call Now Button20 71 21 22