Title Image

Hjælp efter skilsmisse

Få hjælp efter skilsmisse

 • Er du blevet skilt eller er det lige op over?
 • Er du helst fri for at bede om hjælp?
 • Vil du gøre alt for at få forholdet til at fungere?
 • Så er det nu, du kan beslutte dig for at bede om hjælp!

 

Jeg var intet værd, da jeg startede mit forløb. Alt var kaos, og jeg anede ikke, hvor jeg skulle starte. LIdt efter lidt blev jeg bygget op og fik min styrke igen. Nu føler jeg mig ovenpå, fordi jeg tænker på mig selv og mærker, hvad der er vigtigt for mig. Før i tiden var det altid, hvad andre forventede, jeg skulle gøre, siger Mads, 37 år.

Har du brug for 1-1 samtaler, kan du book en tid her, så du kommer videre i dit liv med nye værktøjer.
FÅ HJÆLP EFTER SKILSMISSE

Måske har du opdaget, at du ikke kan klare det alene? Du kan få rigtig meget ud af at få talt om dine udfordringer og tanker. Personlig rådgivning, vil gøre dit liv nemmere at håndtere i den krise, du er i før, under og efter en skilsmisse. Et kærligt spark i den retning, du ønsker at komme, vil gøre processen mindre smertefuld og lettere for dig.

KENDER DU DET HER?
 • Føler du dig alene og har svært ved at tale med andre om det?
 • Frygter du at blive set som et offer, hvis du beder om hjælp?
 • Er du plaget af dårlig samvittighed overfor børnene?
 • Er du handlingslammet og aner ikke, hvad du skal gøre?
 • Er dit netværk skrumpet ind?
 • Har du svært ved at overskue dit arbejde midt i krisen?
 • Holder du dig beskæftiget for ikke at mærke dine følelser?
 • Er du ved at eksplodere, fordi du ikke har nogen at tale med?