1:1 session i Hellerup og København

SKRIV TIL MIG

1:1 session i Hellerup og København

SKRIV TIL MIG

1:1 session i Hellerup og København

Min terapi- og coaching-praksis ligger i Hellerup, København. Du får den indledende 1:1 session gratis, når du efterfølgende vælger at deltage i et forløb over ca. 3 måneder (10 sessions). Som gestaltterapeut har jeg mere end 15 års erfaring, og kan hjælpe dig med at håndtere livets svære perioder. Siden 2005 har jeg arbejdet professionelt som mandeterapeut med mænd i 1:1 session. Forløb med fokus på nærvær, mærke efter, stå ved, udtrykke følelser og genskabe balance. Du bliver i stand til at øge trivslen, glæden og vitaliteten i dit liv.

Høj succesrate med 1:1 session

1:1 sessions er fundamentet i min måde at arbejde på. Du får min fulde opmærksomhed og med flere tusinde samtaler i bagagen, har jeg en høj succesrate omkring at finde netop dét, du kan gøre for at komme videre i dit liv. Du får hurtigt mere energi, glæde, mod og selvværd, når du begynder at mærke dig selv og træde frem, som den, du er. Fokus er, at din trivsel øges, så du mærker glæden og roen. Det sker, når du får nye måder at se dig selv på, bruger de nye værktøjer, du får, så du skaber det, vil du have som mand i kærligheden og i livet.

Hvad får du ud af et forløb?

  • Du får nemmere ved at sætte ord på dine behov og følelser
  • Du vil kunne mærke dig selv og det, du ønsker
  • Du vil bilve mindre konfliktsky
  • Det vil være mere tydeligt, hvordan du kan tage ansvar for dig liv
  • Du mærker større ro i hverdagen
  • Du oplever øget selvværd og glæde i dine relationer
  • Øget forståelse af, hvem du er og hvad du gør
  • Du rummer dig selv og andre bedre

Se priser her

Forandringen sker når du søger hjælp

Jeg ved, hvor svært det er for en mand at bede om hjælp. Og, hvor stor forskel det gør i hans liv, når han vover pelsen og gør det. De fleste mænd er kodet til at klare sig selv og arbejde hårdt og indædt for at nå deres mål. De vil gøre næsten alt for ikke at vise svaghed og bliver ofte i stedet omvandrende tankebobler, der intet mærker eller ønsker. Det ligger i opdragelsen og samfundets forventninger til manden, at han skal levere og udholde, men det virker ofte ikke i relationen til hans partner. Hun føler sig alene i forholdet, fordi han ikke involverer hende.

Ved du hvordan, du bryder den måde at se dig selv på? Når du begynder på det, er du allerede kommet langt. Det er okay at vise, at du har brug for hjælp til at ændre mønstre og adfærd, der ikke virker for dig mere. Du kan sjældent gøre det alene. Derfor tilbyder jeg forløb af 1:1 sessions, så du kan arbejde med dig selv og få styr på parforholdet, faderrollen, arbejdslivet og hvad der ellers forstyrrer og udfordrer dig.

Tanker stopper handling – Mærk i stedet

Mange mennesker er udfordret af at have tankemylder – ofte så meget, at det tager over og styrer deres liv. Tankerne gør, at du forsvinder fra nuet og ikke er tilstede med dine relationer. Kender du det? Dine tanker fylder det hele og styrer din adfærd. Din energi tynges, du føler ingen motivation og kan måske finde på at lyve eller lukke af for at undgå konflikt. Din glæde i hverdagen forsvinder, fordi du langsomt mister dig selv og dit ståsted.

Heldigvis kan du ændre dine vaner og stoppe de negative tanker. Du kan tage ansvar og skifte fokus og styre tankerne, så det er de positive tanker, der får plads. 1:1 sessions giver dig indsigter til at finde ro, fokus og forståelse for dig selv og din adfærd.

Hvorfor 1:1 session med Mandeterapeuten?

Jeg valgte i 2005 at være mandeterapeut, fordi det falder mig naturligt at være i selskab med mænd. Arbejdspladser og uddannelser jeg har været på gennem årene var ofte sammen med mænd, hvilket har givet indsigt i måden mænd agerer på. Ofte var jeg helt tæt på og blev opfattet som fortrolig ligesindet, når mændene talte om parforhold, børn, sex, karriereplaner, konkurrence, skilsmisser og kriser. En herlig inspiration, læring og mulighed for at blive fortrolig med mandens indre liv.

Måske tænker du:
“Jamen, hvordan kan du som kvinde, hjælpe mænd og vide, hvad de har brug for?” Det kan jeg kun, fordi jeg spørger dem, ikke forventer, at de skal være på en bestemt måde eller giver gode råd om, hvad de burde gøre. Jeg lytter åbent, og stiller de vigtige spørgsmål, der sætter processen i gang. De spørgsmål du ikke selv har tænkt eller hørt før. Jeg lader mig ikke spise af med kaffe-snak og “udenomslarm”.

1:1 session forløb udfordrer dig respektfuldt, så du kommer i kontakt med dine svære følelser, handlinger og beslutninger. Går du seriøst ind i processen, vil dine nye indsigter og handlinger skabe forvandlinger i dit liv. Du har også lov til at trives og være tilfreds og glad som den mand, du er.

1:1 session virker, fordi du er parat

Processen med 1:1 session giver dig mulighed til at sætte ord på dine følelser og træne dit nærvær. Jeg bruger mig selv som spejl, mine erfaringer og er 100 procent til stede under sessionen. Du får en ærlig respons, bliver udfordret lige der, hvor du er. Som kvindelig mandeterapeut kan jeg give feedback til dig omkring, hvordan din partner oplever det, du siger og gør eller ikke gør. Du træner dit mod til at træde i karakter, og sige de svære ting, du normalt ikke får sagt.

Som regel mærker du selv, når du er parat til at opsøge en terapeut. Når bægeret er fyldt og du ikke har plads til at gemme eller fortrænge mere, kommer du. Så skal der arbejdes, fordi du er parat og dermed er åben for forandring. Træningen i 1:1 session gør, at du øver dig i at være i din krop, i nuet og bliver mere tryg og rolig, når de svære følelser dukker op. Du får et sprog for det, der sker med dig, når du er vred, ked af det eller føler dig utilstrækkelig over for din partner.

Ring og hør mere om 1:1 session

Er du parat til en forandring i dit liv? Du får den rette vejledning til at gøre det stykke arbejde, der skal til for at ændre adfærd. Du opdager hurtigt, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt føler du dig stærkere og fokuseret, når du gennemgår de konflikter og uenigheder, der naturligt er en del af livet. Du får mere ro og bliver en mere ægte version af dig selv, fordi du nu tager udgangspunkt i dig selv først i stedet for i alle andre. Du holder op med at stikke af, når det bliver svært, men vælger at kommunikere om det i stedet for. Du opdager værdien i at vise, hvem du er på godt og ondt. Det skaber trivsel i krop og sjæl.

Få mere at vide om 1:1 session ved at ringe til mig på telefon 20 71 21 22 eller skriv en mail på aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og jeg vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

Skriv til mig

Presse

Annette Jønsson på tv - Mandeterapeut

Gratis meditation

Varighed 10 min.

Gratis meditation

Varighed 5 min.

BYDER DU DIG SELV FOR MEGET, MAND? LÆR AT HÅNDTERE DINE FØLELSER OG SÆT GRÆNSER

Annette Jønsson får dig hjem i kroppen, så du opnår ro, fokus og øget nærvær

Morten

fortæller om sit 1:1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

Mand - Placeholder
bog af Annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

Leder, mand og menneske - bog

Køb bogen LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Call Now Button20 71 21 22