1:1 session i Vanløse og København

SKRIV TIL MIG

mandeterapeut

1:1 session i Vanløse og København

SKRIV TIL MIG

1:1 session i Vanløse og København

Min terapi- og coaching-praksis ligger i Vanløse, København. Du får den indledende 1:1 session gratis, hvis du efterfølgende vælger at deltage i et forløb. Jeg er gestaltterapeut med mere end 15 års erfaring, og hjælper dig med at håndtere livets svære perioder. Siden 2005 har jeg arbejdet professionelt som mandeterapeut med mænd i 1:1 session med fokus på at skabe nærvær, mærke efter, stå ved de følelser du har og dermed genskabe din balance.

Høj succesrate med 1:1 session

Mine 1:1 sessions er fundamentet i min måde at arbejde på. Du får min fulde opmærksomhed og med flere tusinde samtaler i bagagen, har jeg en høj succesrate omkring at finde netop dét, du kan gøre for at komme videre i dit liv. Du får hurtigt mere energi, glæde, mod og selvværd, når du begynder at mærke dig selv og træde frem, som den, du er. Du får nye måder at se dig selv på, og nye værktøjer, som gør det muligt at få, hvad du vil have som mand i kærligheden og i livet.

Udvikling sker, når du beder om hjælp

Jeg ved, hvor svært det er for en mand at bede om hjælp. Og jeg ved, hvor stor en forskel det gør for hans liv, når han vover pelsen og gør det. De fleste mænd er kodet til at klare sig selv. Det ligger i opdragelsen og i samfundets forventninger til manden. Og dermed bliver det din egen forventning til dig selv, at du ikke skal vise svaghed. Bryder du den måde at se dig selv, er du allerede kommet langt. Det er okay at vise, at du har brug for hjælp til at ændre mønstre og adfærd, der ikke virker for dig mere. Du kan sjældent gøre det alene. I 1:1 session vil du arbejde med parforholdet, faderrollen, arbejdslivet og hvad der ellers forstyrrer og udfordrer dig.

Stop dit tankemylder – Mærk efter

Mange mennesker er udfordret af at have tankemylder – ofte så meget, at det tager over og styrer mere end, hvad godt er. Det ender med at være tankerne, der får lov at styre vores liv. Tankerne fylder og skaber tung energi og manglende glæde i hverdagen, hvis de er negative. De fleste af deme r ikke virkelighed og du kan trænes i at stoppe det, der trigger dig. Skifte fokus og tage styring på tankerne, så det er de positive tanker der får plads. 1:1 session giver dig ro, fokus og forståelse for dig selv og din adfærd, hvilket er starten på forandringen.

Hvorfor Mande­terapeuts 1:1 session?

Jeg har valgt at være mandeterapeut, fordi jeg befinder mig godt og naturligt i det maskuline selskab. Gennem årene har jeg arbejdet tæt sammen med mænd bl.a. på Danmarks Journalisthøjskole, hvor jeg var den eneste kvinde på fotojournalist-fotolinjen med 10 mænd. Det var lærerigt på flere fronter især den menneskelige. Jeg var helt tæt på og blev opfattet som fortrolig ligesindet, når mændene talte om parforhold, børn, sex, karriereplaner, konkurrence, skilsmisser og kriser.

Måske tænker du:
“Jamen, hvordan kan du som kvinde, hjælpe mænd og vide, hvad de har brug for?” Det kan jeg kun, fordi jeg spørger dem, ikke forventer, at de skal være på en bestemt måde eller giver gode råd om, hvad de burde gøre. Jeg lytter åbent, og stiller de vigtige spørgsmål, der sætter processen i gang. De spørgsmål du ikke selv har tænkt eller hørt før. Jeg lader mig ikke spise af med kaffe-snak og “udenomstricks”. Til 1:1 session bliver du respektfuldt udfordret på dine svære følelser, handlinger og beslutninger. Hvis du går seriøst ind i processen, vil dine nye handlinger skabe forvandlinger i dit liv.

1:1 session virker, fordi du er parat

Processen med 1:1 session giver dig nye indsigter, du sætter ord på dine følelser og du træner dit nærvær. Jeg bruger mig selv, mine erfaringer og er 100 procent til stede. Du får en ærlig respons på, hvordan din partner måske oplever det du siger eller gør. På stedet træner du at træde i karakter, og får sagt de svære ting, du normalt ikke får sagt. Måden du er i kontakten til mig, er ofte den samme som i kontakten i dine andre relationer. Træningen i 1:1 session gør, at du øver dig i at være i din krop, i nuet og bliver mere tryg og rolig, når de svære følelser dukker op. Du får et sprog for det, der sker med dig, når du er vred, ked af det og føler dig utilstrækkelig over for din partner.

Ring og hør mere om 1:1 session

Er du parat til en forandring i dit liv? Du får den rette vejledning til at gøre det stykke arbejde, der skal til for at ændre adfærd. Du opdager hurtigt, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt føler du dig stærk og fokuseret, når du gennemgår de konflikter og uenigheder, der naturligt er en del af livet. Du får mere ro, fokus og bliver en mere ægte version af dig selv, fordi du nu tager udgangspunkt i dig selv først i stedet for i alle andre. Du holder op med at stikke af, når det bliver svært, men vælger at kommunikere om det i stedet for.

Hvis du vil vide mere om 1:1 session kan du ringe til mig på telefon 20 71 21 22 eller skrive en mail på aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og jeg vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

mandeterapeut

Skriv til mig

Presse

mandeterapeut

Gratis meditation

Varighed 10 min.

Gratis meditation

Varighed 5 min.

Glemmer du at passe på dig selv, fordi dit fokus er rettet mod at tilfredsstille alle andre? Lær at trække energien ind til dig selv og mærk efter, så du får det liv, du ønsker

Annette Jønsson skaber en proces, der får dig ned i tempo, ned i kroppen og gør dig i stand til at være dig selv

Morten

fortæller om sit 1:1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

bog af annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

bog

Ny bog LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

Call Now Button20 71 21 22