1:1 session

i Hellerup og København

1:1 session i Hellerup og København

Min terapi- og coaching-praksis ligger i Hellerup, København. Du får den indledende 1:1 session gratis, hvis du efterfølgende vælger at deltage i et forløb over 3-4 måneder (10 sessions). Som gestaltterapeut med fokus på mænds udfordringer har jeg snart 20 års erfaring, og kan hjælpe dig med at håndtere livets svære perioder. Siden 2005 har jeg arbejdet professionelt som mandeterapeut med mænd i 1:1 session. Forløb med fokus på nærvær, at mærke efter, at stå ved, at udtrykke og håndtere de svære følelser samt at genskabe balance, når du mærker ubalance i livet. En proces med mig gør dig i stand til at øge din trivsel, din glæde, din vitalitet og en masse andre vigtige områder i dit liv.

Høj succesrate med 1:1 session

1:1 sessions er fundamentet i min måde at arbejde på. Du får min fulde opmærksomhed og med flere tusinde samtaler i bagagen, har jeg en højt trænet intuition og empati til at finde netop dét, du kan gøre for at komme videre i dit liv. Du får hurtigt mere energi, glæde, mod og selvværd, når du begynder at mærke dig selv og træde frem, som den, du er. Fokus er, at dit selvværd og selvfølelse øges og dermed din trivsel, da du begynder at genfinde glæden og roen. Det sker, når du får nye måder at se dig selv på, nye indsigter og værktøjer til at skabe det, du vil som mand i kærligheden og i livet.

Hvad får du ud af et forløb?

  • Du sætter ord på dine behov og følelser
  • Du mærker dig selv og det, du ønsker
  • Du bliver mindre konfliktsky
  • Du får nemmere ved at tage ansvar for dit eget liv
  • Du mærker større ro i hverdagen
  • Du oplever øget selvværd og glæde i dine relationer
  • Du opdager, hvem du er, hvad du gør og hvilke konsekvenser det har
  • Du rummer dig selv og andre bedre

Forandringen sker når du søger hjælp

Jeg ved, hvor svært det er for en mand at bede om hjælp. Og, hvor stor forskel det gør i hans liv, når han vover pelsen og gør det. De fleste mænd er kodet til at klare sig selv og arbejde hårdt og indædt for at nå deres mål. De vil gøre næsten alt for ikke at vise svaghed og sårbarhed, men bliver ofte i stedet omvandrende tænkemaskiner, der intet mærker eller ønsker. Det ligger i opdragelsen og samfundets forventninger til manden, at han skal levere og udholde, men det virker ofte ikke i relationen til hans partner. Hun føler sig alene i forholdet, fordi han ikke involverer hende.

Ved du hvordan, du bryder den måde at se dig selv på? Når du begynder på det, er du allerede kommet langt. Det er okay at vise, at du har brug for hjælp til at ændre mønstre og adfærd, der ikke virker mere. Du kan sjældent gøre det alene – du har brug for en sparringpartner. Derfor tilbyder jeg forløb af 1:1 sessions, så du sammen med mig kan arbejde med at få styr på parforholdet, faderrollen, arbejdslivet og hvad der ellers forstyrrer og udfordrer dig.

Tanker stopper handling – Mærk i stedet

Mange mennesker er udfordret af at have tankemylder – ofte så meget, at det tager over og styrer deres liv. Vi har i gennemsnit 60- 70.000 tanker om dagen og mange af dem kan være negative, hvilket har hjulpet os til at overleve de store fare i urtiden. Men i nutiden oplever vi ikke de store farer og alligevel har vi de samme tanker. Tankerne gør, at du forsvinder fra nuet, ikke er tilstede og i kontakt med dine relationer. Og i værste fald mister evnen til at mærke dine følelser. Kender du det? Dine tanker fylder det hele og styrer din adfærd. Din energi tynges, du føler ingen motivation og kan måske finde på at lyve eller lukke af for at undgå konflikt. Din glæde i hverdagen forsvinder, fordi du langsomt mister dig selv og dit ståsted. Og du trækker dig lidt væk for at være alene og undgå de alvorlige snakke, hvilket resulterer i endnu flere tanker.

Heldigvis kan du ændre dine ukonstruktive vaner og minimere de negative tanker. Du kan tage ansvar, skifte fokus og træne tankerne, så det er de positive tanker, der får plads. Mine 1:1 sessions giver dig indsigter til at finde ro, fokus og forståelse for dig selv og din adfærd. En proces, der gør det lettere og sjovere at være dig privat og professionelt. Det er et valg at starte en forandringsproces.

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

Morten, 38 år.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Hvorfor 1:1 session med Mandeterapeuten?

Jeg valgte i 2005 at være mandeterapeut, fordi mænds selskab og adfærd falder mig naturligt. Arbejdspladser og uddannelser jeg har været på gennem årene var ofte sammen med mænd, hvilket har givet mig indsigt fra første række i måden mænd agerer og interagerer med hinanden på. Ofte var jeg helt tæt på og blev opfattet som fortrolig ligesindet, når mændene talte om parforhold, børn, sex, karriereplaner, konkurrence, skilsmisser og kriser. En herlig inspiration, læring og mulighed for at blive fortrolig med mandens indre liv. Også mine egne parforhold og min far har givet en del inspiration til netop at vælge dette område som terapeut og coach.

Måske tænker du:
Jamen, hvordan kan du som kvinde, hjælpe mænd og vide, hvad de har brug for?” Det kan jeg kun, fordi jeg spørger dem, ikke forventer, at de skal være på en bestemt måde eller giver gode råd om, hvad de burde gøre og ikke gøre. Jeg lytter åbent, og stiller de vigtige spørgsmål, der sætter processen i gang. Spørgsmål de ikke selv har tænkt over eller har hørt før. Jeg lader mig ikke spise af med kaffe-snak og “udenomslarm”, men går ind til kernen af det, der er vigtigt og det, som kan være ubehageligt.

1:1 session forløb udfordrer dig respektfuldt, så du kommer i kontakt med dine svære følelser, handlinger og beslutninger. Går du seriøst ind i processen, vil dine nye indsigter og handlinger skabe forvandlinger i dit liv. Du har også lov til at trives og være tilfreds og glad som den mand, du er.

1:1 session virker, fordi du er parat

Processen med 1:1 session giver dig mulighed til at sætte ord på dine følelser og træne dit nærvær. Jeg bruger mig selv som spejl, mine erfaringer og er 100 procent til stede under sessionen. Du får en ærlig respons, bliver udfordret lige der, hvor du er. Som kvindelig mandeterapeut kan jeg give feedback til dig omkring, hvordan din partner oplever det, du siger og gør eller ikke gør. Du træner dit mod til at træde i karakter, og sige de svære ting, du normalt ikke får sagt.

Som regel mærker du selv, når du er parat til at opsøge en terapeut. Når bægeret er fyldt og du ikke har plads til at gemme eller fortrænge mere, kommer du. Så skal der arbejdes, fordi du er parat og dermed er åben for forandring. Træningen i 1:1 session gør, at du øver dig i at være i din krop, i nuet og bliver mere tryg og rolig, når de svære følelser dukker op. Du får et sprog for det, der sker med dig, når du er vred, ked af det eller føler dig utilstrækkelig over for din partner.

Ring og hør mere om 1:1 session

Er du parat til en forandring i dit liv? Du får den rette vejledning til at gøre det stykke arbejde, der skal til for at ændre adfærd. Du opdager hurtigt, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt føler du dig stærkere og mere fokuseret, når du gennemgår de konflikter og uenigheder, der naturligt er en del af livet. Du får mere ro og bliver en mere ægte version af dig selv, fordi du nu tager udgangspunkt i dig selv først i stedet for i alle andre. Du holder op med at stikke af, når det bliver svært, men vælger at kommunikere om det i stedet for. Du opdager værdien i at vise, hvem du er på godt og ondt. Det skaber trivsel i krop og sjæl.

Få mere at vide om 1:1 session ved at ringe til mig på telefon 20 71 21 22eller skriv en mail på aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og jeg vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.