1:1 session i Vanløse og København

SKRIV TIL MIG

mandeterapeut

1:1 session i Vanløse og København

SKRIV TIL MIG

1:1 session i Vanløse og København

Jeg har min terapi- og coaching-praksis i Vanløse, København. Du får den indledende 1:1 session gratis, hvis du efterfølgende vælger at deltage i et forløb. Jeg er gestaltterapeut med snart 15 års erfaring, og hjælper dig med at håndtere livets svære perioder. Siden 2005 har jeg arbejdet professionelt med mænd i 1:1 session med fokus på at skabe nærvær, være i nuet og genskabe balance, når der er ubalance.

Høj succesrate med 1:1 session

Med et stærkt fagligt fundament og flere tusinde samtaler i bagagen, har jeg en høj succesrate på mine 1:1 session forløb. Resultatet er ofte, at du får mere energi, glæde, mod og kærlighed i dit liv. Du begynder efter kort tid at mærke dig selv og træde frem, som den, du er. Du kan læse nogle af mine kunders udtalelser om vores 1:1 session forløb.

Udvikling sker, når der er noget på spil

I mit arbejde som Mandeterapeut har jeg et stort indblik i, hvad der driver, udfordrer og ikke mindst stopper manden i parforholdet, faderrollen og arbejdslivet. 1:1 session er kernen i et udviklingsforløb, hvor du bliver opmærksom på din adfærd, og dermed kan ændre det, der ikke virker for dig mere. Du bliver hurtigt klogere på dig selv og din adfærd, hvilket gør det nemmere at acceptere dig selv som du er. Det bedste udgangspunkt for udvikling.

Tankemylder styrer dit liv

Mange mennesker er udfordret af at have tankemylder – ofte så meget, at det tager over og styrer mere end, hvad godt er. Det ender med at være tankerne, der får lov at styre vores liv. Tankerne fylder og skaber tung energi og manglende glæde i hverdagen. Træning i at stoppe det, der trigger dig, og tage styring på tankerne, så de ikke får for meget plads, er netop det, jeg kan hjælpe dig med i 1:1 session.

Hvorfor Mande­terapeuts 1:1 session?

Jeg har valgt at være terapeut med fokus på mænds personlige udvikling, fordi jeg befinder mig godt og naturligt i det maskuline selskab. Jeg har gennem årene arbejdet tæt sammen med mænd bl.a. på Danmarks Journalisthøjskole, hvor jeg var den eneste kvinde på fotojournalist-linjen med 10 mænd. Det var lærerigt på flere fronter især den menneskelige. Jeg var helt tæt på og blev opfattet som fortrolig ligesindet, når mændene talte om parforhold, børn, sex, karriereplaner, konkurrence, skilsmisser og kriser.

Måske tænker du:
“Jamen, hvordan kan du som kvinde, hjælpe mænd eller vide, hvad de har brug for?” Det kan jeg kun, fordi jeg spørger dem og ikke har nogle forventninger eller gode råd om, hvad de burde gøre. Jeg lytter åbent til dig, og stiller de vigtige spørgsmål, du ikke selv har tænkt eller hørt før. Jeg lader mig ikke spise af med kaffe-snak og “udenomstricks”. Til 1:1 session bliver du respektfuldt udfordret på dine svære følelser, handlinger og beslutninger. Hvis du går seriøst ind i processen, vil dine nye handlinger skabe forvandlinger i dit liv.

1:1 session virker

Processen med 1:1 session giver dig nye indsigter, du sætter ord på dine følelser og du træner dit nærvær. Jeg bruger mig selv, mine erfaringer og er 100 procent til stede. Du får en ærlig respons på, hvordan din partner måske oplever det du siger eller gør. På stedet træner du at træde i karakter, og få sagt de svære ting, du normalt ikke får sagt. Måden du er i kontakten til mig, er ofte den samme som i kontakten i dine andre relationer. Træningen med 1:1- session gør, at du øver dig i at være i din krop og i nuet.

Ring og hør mere om 1:1 session

Er du parat til en forandring i dit liv? Du får den rette vejledning til at gøre det stykke arbejde, der skal til for at ændre adfærd. Du opdager hurtigt, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt føler du dig stærk og fokuseret, når du gennemgår de konflikter og uenigheder, der naturligt er en del af livet. Du får mere ro, fokus og bliver en mere ægte version af dig selv, fordi du nu tager udgangspunkt i dig selv først i stedet for i alle andre.

Hvis du vil vide mere om 1:1 session kan du ringe til mig på telefon 20 71 21 22 eller skrive en mail på aj@mandeterapeut.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og jeg vil hurtigst muligt tage kontakt til dig.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.

mandeterapeut

Skriv til mig

Presse

mandeterapeut

Gratis meditation

Varighed 10 min.

Gratis meditation

Varighed 5 min.

Føler du dig egoistisk, når du går efter dine behov? Du har ret til at stille krav i livet. Lær hvordan og styrk dit selvværd.

Annette Jønsson, ekspert i processer, der får dig hjem i din krop og skaber ro i dine tanker

Morten

fortæller om sit 1:1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

bog af annette jønsson

Køb ‘Fra Mand til Menneske’ som e-bog eller lydbog her

Styrk dit potentiale og skab det liv, du ønsker

leder mand menneske

Ny bog LEDER, MAND OG MENNESKE – 5 trin til lederskab i balance

© Copyright - Annette Jønsson - Mandeterapeut | by Best One A/S
Call Now Button20 71 21 22