Rabat til dig

Køber du en pakke er den indledende samtale samt e-bogen Fra mand til menneske rabat. Den indledende session er således en ekstra session, der lægges oveni. Du kan også selv sammensætte et forløb, som du ønsker det.

Pakker betales via netbank, når du modtager faktura og forløbet starter.

Aflysning af aftale

Afbud skal ske pr. telefon eller sms senest 24 timer før aftalte tid. Ved udeblivelse eller afbud på dagen opkræves det fulde honorar.

Online sessions

Jeg har en del online forløb med kunder fra hele verden og ikke mindst fra Fyn, Jylland og Grønland.

Det fungerer rigtig fint og opleves fokuseret og givende for mine kunder. Bor du langt fra Hellerup er du meget velkommen til at booke en online session på Zoom og se om det er noget for dig. Du kan også vælge telefonen, hvis du er mere tryg ved det.

Jeg træner dig til at stå ved, være tydelig i ord og handling, mærke og håndtere svære følelser og komme igennem kriser privat og professionelt

Skriv til mig

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig.