Title Image

CV

Med mere end 12 års erfaring i at arbejde med mænds personlige udvikling har jeg et stærkt fundament og flere tusind samtaler i bagagen. Som den første kvindelige Mandeterapeut har jeg et stort indblik i, hvad der driver, udfordrer og ikke mindst stopper manden i parforholdet, faderrollen og arbejdslivet.

Det meste af mit arbejdsliv har været i kommunikative brancher som reklame, film og mediebranchen. Siden 2005 har jeg arbejdet som mande og parterapeut. Jeg faciliterer mandegrupper og workshops i bedre kommunikation, nærvær og relation. Desuden er jeg forfatter til bogen ‘Fra mand til menneske’ og holder foredrag om mænd, kvinder og hvad der skal til for, at vi bliver stærkere og får mere ro i os selv og vores relationer. Lige nu skriver jeg på min næste bog.

I dag er min tid delt mellem individuel terapi og coaching, parforløb og mandegrupper. Derudover tilbyder jeg team/ledelsesrådgivning i virksomheder. Mine klienter kommer ofte fra brancher, hvor fællesnævneren er højt tempo, høj faglighed/uddannelse og høj præstation.

Jeg er optaget af mødet mellem mennesker. Hvordan vi skaber tættere relationer og lære at passe bedre på os selv. Alt det der forstyrrer os i at være nærværende, tilstede og kunne lytte uden tolkninger er vigtigt for den gode relation. Når vi er autentiske og står ved os selv, bliver vi glade, rolige og tilfredse. Men det starter med, at vi tager os selv alvorligt, hvilket for mange er en proces at nå frem til.

Min personlige stil er direkte, skarp og vedholdende altid med udgangspunkt i nuet, og hvor du er i dit liv. Naturligvis blandet med rummelighed, accept, omsorg og humor. Mit fokus er forandring, og at der skal handling til at få det til at ske. Se interviews i medierne her.

Jeg er født i 1963 i København, bor i Vanløse og har sommerhus i Rågeleje, hvor jeg har sessions om sommeren.

Mine personlige kvalifikationer:

Jeg har en højt udviklet empatisk fornemmelse. Jeg bruger min intuition og evne til at være 100 procent tilstede i situationen, hvilket skaber tryghed og klarhed. Jeg skræller larm og forstyrrelser væk, så du hurtigt kommer ind til kernen af dine udfordringer. Jeg er ligefrem og bruger mig selv i arbejdet, der sker i nuet og sætter din udvikling/forandring over alt andet.

Uddannelse & Kurser:

 • Unleash the power within seminar med Tony Robbins, London 2017
 • High Performance seminar med Brendon Burchard, Californien 2015
 • Leading Energy & Essens Practitioner www.360gr.dk, 2011
 • Certificeret stresscoach, Think Yellow, 2008
 • Gestaltterapeut, Nordisk Gestaltinstitut – NGI, 1998 – 2003
 • Fotojournalist, Danmarks Journalisthøjskole, 1995 – 1999
 • Merkonom i markedsføring, Handelsskolen, 1988 – 1992
 • Nysproglig student, Frederiksberg Gymnasium, 1980 – 1983

Erhvervserfaring:

 • Gestaltterapeut, stress-coach, forfatter og underviser, 2005 –
 • Selvstændig journalist og fotograf, 1999 –
 • Fotojournalist praktikant, Ekstra Bladet, 1996 – 1998
 • Produktionsleder i reklame-, film- og TV-branchen, 1985 – 1995

Friviligt arbejde:

 • Krisecentret for voldsramte kvinder, Grevinde Danner Stiftelsen, 2004 – 2005
 • Natherberg for kvinder i Hvidovre, Dansk Røde Kors, 2002