Title Image

1-1 session

Jeg har 12 års erfaring med Terapi og Coaching i Vanløse, København.

Du får den indledende session gratis, hvis du vælger et forløb.

Bliv bedre til at mærke dig selv og stå ved det, du mærker. Dine følelser og tanker er okay. Det bliver nemmere, når du giver udtryk for dem.

Dette gøres ved at kommunikere klart, og skabe fokus på det vigtige i dit liv. Et forløb hos mig er et effektivt skub, hvor du får fokus på de forandringer du kan gøre. Og du får nye redskaber og indsigter.

Du kommer i dybden ved at træne dit nærvær, dit selvværd og du opdager, hvordan du genskaber balancen i dit private og professionelle liv. Alle mennesker oplever jævnligt ubalance, men vi skal helst undgå at den bliver kronisk. Derfor er det vigtigt at du selv kan genskabe din indre balance, når du oplever søgang i livet. Du genskaber din balance ved at træne din evne til at være i nuet og trække vejret og mærke dig selv og dine følelser.

Husk at dine følelser altid er berettigede. Opgaven er, at du begynder at tage dine følelser alvorligt og udtrykke, hvad du har brug for.

Ring for mere information:
20 71 21 22 eller skriv en mail.

Er du parat til en forandring i dit liv? Du får den rette vejledning til at gøre det stykke arbejde, der skal til for at ændre adfærd. Du opdager hurtigt, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt føler du dig stærk og fokuseret, når du tager de konflikter og uenigheder, der naturligt er en del af livet. Du får mere ro, fokus og blir en mere ægte version af dig selv, fordi du nu tager udgangspunkt i dig selv først i stedet for i alle andre.

Er du parat til forandring? Hør hvordan BOOK EN TID

Morten, 38 år fortæller om sit 1-1 forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

Hør Torben og Henrik fortælle om deres          1-1 forløb:Niels, 47 år fortæller om sit 1-1 forløb

Forløbet har været konstruktivt, nærværende og vedkommende sparring.

Jeg har oplevet en forenkling af min egen tilgang til mig selv ved bl.a. at stoppe mit tankemylder og være fri for forestillinger, fantasier og tolkninger ved at faktatjekke, når jeg er i tvivl. Det virker at spørge og holde op med at antage en masse. Så meget, at jeg er blevet MIG og kan bruge mit fulde potentiale.

Det gør mig gladere og friere, når jeg tager ansvar for mine egne følelser og siger fra på en tydelig måde.