Title Image

1-1 session

Mandeterapeut med 12 års erfaring.
Jeg har min Terapi og Coaching praksis i Vanløse, København.
Du får den indledende session gratis, hvis du vælger et forløb. 
Vigtige områder du styrker i dit 1-1 forløb : 
  • Du bliver bedre til at mærke sig selv og dine følelser.
  • Du øver dig i at sige højt, hvad du tænker og føler.
  • Du skaber fokus og får nye redskaber og indsigter.
  • Du træner dit nærvær, selvværd og evne til at genskabe balance i dit private og professionelle liv.

Hvorfor Mandeterapeut?

Jeg har valgt at være terapeut med fokus på mænds personlige udvikling, fordi jeg befinder mig godt og naturligt i det maskuline selskab. Jeg har gennem årene ofte arbejdet tæt sammen med mænd bl.a. på Danmarks Journalisthøjskole, hvor jeg var den eneste kvinde på fotojournalist-linjen med 10 mænd. Det var lærerigt på flere fronter især den menneskelige. Jeg var helt tæt på og blev opfattet som fortrolig ligesindet, når mændene talte om parforhold, børn, sex, karriereplaner, konkurrence, skilsmisser og kriser.

Måske tænker du:

– Jamen, hvordan kan du som kvinde, hjælpe mænd eller vide, hvad de har brug for? Det kan jeg kun, fordi jeg spørg dem og ikke har nogle forventninger eller gode råd om, hvad de burde gøre. Jeg lytter åbent til dig, og stiller de vigtige spørgsmål, du ikke selv har tænkt eller hørt før. Jeg lader mig ikke spise af med kaffe-snak og udenomstricks. Respektfuldt bliver du udfordret på dine svære følelser, handlinger og beslutninger. Hvis du  går seriøst ind i processen, vil dine nye handlinger skabe forvandlinger i dit liv.

Processen giver dig nye indsigter, du sætter ord på dine følelser og træner dit nærvær. Jeg bruger mig selv, mine erfaringer og er 100 procent tilstede. Du får en ærlig respons på, hvordan din partner måske oplever det du siger eller gør. På stedet træner du at træde i karakter og få sagt de svære ting, du normalt ikke får sagt. Det der sker i kontakten til mig – er ofte også det, der sker i kontakten i dine relationer. Træningen gør, at du øver dig i at være i din essens og i nuet.

Ring for mere information:
20 71 21 22 eller skriv en mail.

Er du parat til en forandring i dit liv? Du får den rette vejledning til at gøre det stykke arbejde, der skal til for at ændre adfærd. Du opdager hurtigt, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt føler du dig stærk og fokuseret, når du tager de konflikter og uenigheder, der naturligt er en del af livet. Du får mere ro, fokus og blir en mere ægte version af dig selv, fordi du nu tager udgangspunkt i dig selv først i stedet for i alle andre.

Vil du vide mere om et forløb? Få mere nærvær i dag – Book tid til indledende session HER.

Morten, 38 år fortæller om sit 1-1 forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

Hør Torben og Henrik fortælle om deres          1-1 forløb:Niels, 47 år fortæller om sit 1-1 forløb

Forløbet har været konstruktivt, nærværende og vedkommende sparring.

Jeg har oplevet en forenkling af min egen tilgang til mig selv ved bl.a. at stoppe mit tankemylder og være fri for forestillinger, fantasier og tolkninger ved at faktatjekke, når jeg er i tvivl. Det virker at spørge og holde op med at antage en masse. Så meget, at jeg er blevet MIG og kan bruge mit fulde potentiale.

Det gør mig gladere og friere, når jeg tager ansvar for mine egne følelser og siger fra på en tydelig måde.