Title Image

1-1 session

Jeg er gestaltterapeut med mere end 12 års erfaring. Siden 2005 har jeg arbejdet med mænd i 1-1 session, hvor fokus er at skabe nærvær, være i nuet og genskabe balance, når der er ubalance.

Høj succesrate:

Med et stærkt fundament og flere tusind samtaler i bagagen har jeg en høj succesrate på mine 1-1 session forløb. Resultatet er ofte, at du får mere energi, glæde, mod og kærlighed i dit liv. Du begynder efter kort tid at mærke dig selv og træde frem, som den, du er. Se CV her

Udvikling sker, når der er noget på spil:

I mit arbejde som Mandeterapeut har jeg et stort indblik i, hvad der driver, udfordrer og ikke mindst stopper manden i parforholdet, faderrollen og arbejdslivet. 1-1 session er kernen i et udviklingsforløb, hvor du bliver opmærksom på din adfærd og dermed kan ændre, det du gør, som ikke virker for dig mere.

I et 1-1 session forløb får du hjælp til at håndtere svære ting i livet som:

Stress – Angst – Midtvejskrise – Nuet – Tankemylder – Jalousi – Ingen lyst – Depression – Selvværd – Skilsmisse – Utroskab – Vrede – Nærvær – Mærk  

Jeg har min Terapi og Coaching praksis i Vanløse, København.
Du får den indledende 1-1 session gratis, hvis du vælger et forløb. 

Tankemylder styrer dit liv:

Mange mennesker er udfordret af at have tankemylder og ofte så meget, at det tager over og styrer mere end godt er. Det kan ende med at være tankerne, der får lov at styre vores liv. Tankerne fylder og skaber tung energi og manglende glæde i hverdagen. Træning i at stoppe det, der trigger dig og begynde at tage styring på tankerne, så de ikke får for meget plads, er netop det, jeg kan hjælpe dig med. Du er ikke dine tanker, du kan sortere i dem og træne at holde pause fra dem. Det sker blandt andet ved at træne nærværet, evnen til at mærke kroppen og være i nuet. Træk vejret ned i maven og lyt til din vejrtrækning, mens du gør det. Det vil minimere dine tanker lige nu og her.

Hvorfor Mandeterapeut?

Jeg har valgt at være terapeut med fokus på mænds personlige udvikling, fordi jeg befinder mig godt og naturligt i det maskuline selskab. Jeg har gennem årene ofte arbejdet tæt sammen med mænd bl.a. på Danmarks Journalisthøjskole, hvor jeg var den eneste kvinde på fotojournalist-linjen med 10 mænd. Det var lærerigt på flere fronter især den menneskelige. Jeg var helt tæt på og blev opfattet som fortrolig ligesindet, når mændene talte om parforhold, børn, sex, karriereplaner, konkurrence, skilsmisser og kriser.

Måske tænker du:

– Jamen, hvordan kan du som kvinde, hjælpe mænd eller vide, hvad de har brug for? Det kan jeg kun, fordi jeg spørg dem og ikke har nogle forventninger eller gode råd om, hvad de burde gøre. Jeg lytter åbent til dig, og stiller de vigtige spørgsmål, du ikke selv har tænkt eller hørt før. Jeg lader mig ikke spise af med kaffe-snak og udenomstricks. Respektfuldt bliver du udfordret på dine svære følelser, handlinger og beslutninger. Hvis du  går seriøst ind i processen, vil dine nye handlinger skabe forvandlinger i dit liv.

Det virker:

Processen med 1-1 session giver dig nye indsigter, du sætter ord på dine følelser og træner dit nærvær. Jeg bruger mig selv, mine erfaringer og er 100 procent tilstede. Du får en ærlig respons på, hvordan din partner måske oplever det du siger eller gør. På stedet træner du at træde i karakter og få sagt de svære ting, du normalt ikke får sagt. Det der sker i kontakten til mig – er ofte også det, der sker i kontakten i dine relationer. Træningen gør, at du øver dig i at være i din krop og i nuet.

Ring for mere information:
20 71 21 22 eller skriv en mail.

Er du parat til en forandring i dit liv? Du får den rette vejledning til at gøre det stykke arbejde, der skal til for at ændre adfærd. Du opdager hurtigt, hvilke gevinster, der er ved at stå ved dig selv. Skridt for skridt føler du dig stærk og fokuseret, når du tager de konflikter og uenigheder, der naturligt er en del af livet. Du får mere ro, fokus og blir en mere ægte version af dig selv, fordi du nu tager udgangspunkt i dig selv først i stedet for i alle andre.

Vil du vide mere om et 1-1 session forløb? Få mere nærvær i dag – Book tid til indledende 1-1 session HER.

Morten, 38 år fortæller om sit 1-1 session forløb

Jeg er blevet klogere på mig selv, og kommet et lag dybere ind mod kernen. Desuden er jeg blevet bedre til at håndtere situationer med kæresten, arbejdspladsen og mine børn. I dag kan jeg se mig selv udefra og har fået kontakt til min autoritet og vrede. Det bruger jeg nu konstruktivt i stedet for bare at være sur, trist og skuffet.

Hør Torben og Henrik fortælle om deres          1-1 session forløb:

Niels, 47 år fortæller om sit 1-1 session forløb

Forløbet har været konstruktivt, nærværende og vedkommende sparring.

Jeg har oplevet en forenkling af min egen tilgang til mig selv ved bl.a. at stoppe mit tankemylder og være fri for forestillinger, fantasier og tolkninger ved at faktatjekke, når jeg er i tvivl. Det virker at spørge og holde op med at antage en masse. Så meget, at jeg er blevet MIG og kan bruge mit fulde potentiale.

Det gør mig gladere og friere, når jeg tager ansvar for mine egne følelser og siger fra på en tydelig måde.