Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mandeterapeut.dk/public_html/wp-content/themes/coney/framework/modules/title/title-functions.php on line 493
Title Image

Mandegrupper

Tilmeld dig nu – Start d. 17. januar 2019:

Mandegruppen giver dig:

 • Et sted, hvor du kan tale frit og blive lyttet til uden afbrydelser og fordomme
 • Et sted, hvor du har mulighed for at tale om alt det, du går og gemmer på til daglig
 • Et sted at sparre med andre mænd om dine udfordringer og mærke støtte, opbakning og forståelse
 • Et trygt rum, hvor du bliver accepteret og modtaget af de andre i gruppen
 • Du begynder at mærke dine følelser og behov, som får dig til at genfinde din glæde
 • Dit eget sted, hvor du frit kan styrke din mandeidentitet og skabe fokus og ro til at mærke, hvad du ønsker

Et fællesskab kun for mænd/mandegrupper lige dig, hvor du kan være dig selv og dele tanker, følelser og udfordringer i dit liv. I mine mandegrupper finder du din rolle som mand i parforholdet. Du træner dit nærvær og evne til at stoppe din partner, hvis hun presser dig mere end rart er. Du kommer bedre i kontakt med din maskulinitet og dine følelser. Og lærer en gruppe mænd at kende, der vil dig det godt.

Kender du det?

 • Er du træt af at gemme din vrede, men være medgørlig og venlig selvom du ikke har lyst?
 • Er du færdig med at være ude på sidelinjen i dit parforhold?
 • Er tiden inde til, at du kommer på banen over for dine børn på lige fod med din partner?
 • Er du færdig med at gemme dig, når konflikter og uenighed ændrer stemningen?
 • Er du parat til at acceptere og anerkende dig selv og alle dine egenskaber – hele paletten?

Som deltager i en af mine mandegrupper kan du sammen med andre mænd øve dig i at sætte ord på dine følelser og tanker. Der sker noget helt særligt, hvor du føler dig velkommen, set og hørt. Du opdager, at du ikke er alene med dine udfordringer. Det bliver nemmere at tale om parforholdet, hvad der gør dig ked af det. Du øver dig i at blive mere tydelig, når du kommunikerer og stå ved det, du har brug for.

I snart 10 år har jeg haft mandegrupper med max 10 deltagere, der mødes en gang om måneden. Her deles tanker og følelser om at være mand, far og ægtemand. Og alt muligt andet livet også byder på, som at være single, nyskilt, utro, midt i en skilsmisse eller i tvivl om forholdet. Alle livets stadier er i spil, når mine mandegrupper mødes i tre timer en gang om måneden.

Kender du det:

Når noget er svært for dig, er refleksen ofte at søge væk fra de andre i familien eller på arbejdspladsen? Du orker ikke konflikten, hvilket resulterer i, at du bliver alene med dine tanker og svære følelser. Kender du det i parforholdet, hvor du trækker dig mere og mere, mens din partner undrer sig og bliver usikker, fordi hun ikke ved, hvad der er galt. Parret /I får ikke talt om de ting og det skaber dårlig stemning og uro. Alt det øver vi på i mandegrupper, i samarbejde de andre mænd, der bokser med det samme.

I mine mandegrupper får du et sprog for dine følelser og reaktioner:

Du taler med de andre om de problemer og udfordringer, der er i dit liv lige nu og du hører, hvordan de andre håndterer det, de står midt i.  Du deler, hvad du gør, når du er presset og ikke ved, hvad du skal stille op i dine nære relationer. Og du træner at sætte ord på de svære følelser i dialogen med din partner i stedet for at blive tavs. Mange mænd har ikke et sprog for deres følelser. De har aldrig lært det og kommer derfor hurtigt til kort i dialogen med deres veltalende kvinder. Det er lige ind i kernen af det, vi laver i mine mandegrupper. Træner modet og evnen til at få sagt de svære ting i et rum og i en kontekst, hvor der ikke er krav, kritik eller forventninger. Og hvor du bliver mødt af andre med de samme tanker, følelser og udfordringer, som du selv har.

Her er nogle af de temaer du kommer til at arbejde med i Mandegruppen:

SKILSMISSE – VREDE – MASKULINITET – MOTIVATION – SELVVÆRD – RELATIONER – JALOUSI   – FORÆLDERROLLEN – NÆRVÆR – PARFORHOLD – UTROSKAB – DATING – VREDE – ANSVAR – NUET – AMBITION – GLÆDE – ROLLEMODELLER – HANDLEKRAFT – SORG – SEX  m.m. 

Jeg har fået fokus på mine egne følelser i mit parforhold, og er blevet bedre til at sætte grænser og udtrykke mine behov. Jeg har fået løst op for følelser, der tidligere gik i hårdknude og gjorde mig handlingslammet. Gruppen er med til at fastholde mig i at bryde min konfliktskyhed, siger Christian, 43 år, deltager i netværket.

Mandegrupper

Du kan tilmelde dig løbende. Næste hold starter i 2018. Alle mandegrupper er på 6-10 deltagere, hvilket sikrer et højt individuelt udbytte for alle. Ring på 20 71 21 22, hvis du vil have yderligere informationer. 

 

Tilmeld dig her: www.mandeterapeut.dk

Kig på disse video’er med tre tidligere mande-gruppe deltagere:

Det får du: Et stærkere ståsted i din maskulinitet.

Mik, der har været med i gruppen i 3 år siger:

– Jeg blev en rigtig mand i Mandegruppen, fordi jeg fik nye måder at se mig selv og mit parforhold på. Jeg fik nye indsigter i min adfærd og værktøjer til at gribe mine udfordringer anderledes an. Jeg fik mere ro og nærvær. Og kan i dag langt bedre acceptere mig selv som den, jeg er med styrker og svagheder. Det giver større frihed og glæde i mit liv.

Hvem er mandegruppen for?

Mandegrupper er for alle mænd, der vil stå stærkere i sig selv, rydde op i larmen, blive mere nærværende og komme tættere på deres maskulinitet. Om du er i 20’erne, 30’erne, 40’erne eller 50’erne er ikke afgørende – bare du ønsker at dele dine tanker og lytte til andre. Om du er i parforhold eller er single, har børn eller ej, er homo- eller heteroseksuel, kristen eller muslim er helt ligegyldigt. Du er velkommen, som du er. Det væsentlige er, at du er med på, at det er en proces, der sker over 10 møder. Jeg har grupper, som lever i flere år, fordi fortroligheden og det trygge rum, bliver en naturlig og vigtig del af mændenes liv. 

Datoer i 2019: 17. Januar – 28. Februar – 14. Marts – 11. April – 9. Maj – 13. Juni – 15. August – 12. September – 10. Oktober – 14. November.

Sådan gør du:

Ramme: Forløbet er på 10 møder over et år – 2019. Du er velkommen til at komme en enkelt gang for at se om det er det rette for dig.

Tid & sted: En gang om måneden i tre timer på Morsøvej 34 i Vanløse kl 17-20

Pris & betaling: 750 kr. pr. gang. I alt 7.500 kr. Beløbet betales på en gang ved tilmelding. Du modtager en faktura.

Da alle i gruppen har medansvar for udbyttet af møderne, er det vigtigt, at du forsøger at komme alle 10 gange. Juli og december holdes fri af møder.

Derfor gør en mandegruppe en forskel: 

 • Ligegyldig hvilke udfordringer du har i dit liv, vil du mærke interesse og opbakning fra de andre i gruppen
 • Du er ikke alene men i et fællesskab
 • Du bliver bedre til at udtrykke dine følelser og tanker i et større forum
 • Du får ros og anerkendelse og bliver bedre til at tage imod
 • Du trænes i at lytte, give feedback og i at være tilstede i nuet
 • Du træner at håndtere uenighed eller konflikt, hvis den opstår
 • Du styrker og udfordrer din maskulinitet og genopbygger dit selvværd i et rum med andre mænd, der kender til de samme udfordringer i livet, som du