Tag dine konflikter og bliv fri, mand

Mand i shorts hopper op i luften - Fri mand

Hver gang du undlader at sige, hvad du mener og ikke tar konflikten, men i stedet sluger kamelen, svigter du dig selv og din eventuelle partner. Og du risikerer at trampe på dit selvværd. Tag dine konflikter og bliv fri, mand.
Det måtte Morten sande, da han fornylig kom til mig for at arbejde med sit personlige lederskab. Han var helt ved siden af sig selv. Meget urolig og havde et indre kaos af tanker og dialoger, der længe havde tynget ham. Mit råd til ham var: Tag dine konflikter og bliv fri, mand.
Sådan beskrev Morten det:

Jeg vil gerne stoppe med at være uvenner med mig selv. Jeg skaber en masse frygt og fremtidsscenarier, der tager al min energi. Og som ofte intet har med virkeligheden at gøre. Jeg kommer længere og længere væk fra min kone, fordi jeg trækker mig væk med alle mine tanker. Kan du hjælpe mig? spurgte en udmattet 46-årig, gift mand og far til tre børn.

Regningen skal betales
Er der noget, der giver uro i kroppen og ondt i maven, så er det alt det, vi ikke får sagt. Alle de tanker, der hober sig op og fylder. Al den vrede, der ikke bliver sat ord på og alle de gange vi vælger at være pæne og tilpassede frem for at stå ved os selv og sige, hvad vi virkelig føler.

Kender du den tilstand? 
Mærker du tydeligt, at den gør dig dårlig? Mister du gejsten, energien og glæden? Resultatet er, at du går i bund energimæssigt, fordi du mister respekten for dig selv. Dit selvværd og troen på det hele forsvinder, og det bliver tungt at være dig. Fortsætter du på denne måde, risikerer du at blive skilt eller endnu værre, risiko for stress, uro og triste tanker, der kan bide sig fast som en depression.

Vejen ud
  • Vejen ud af tankemylder, frustration og følelsen af utilstrækkelighed er HANDLING!
  • Du må handle på dine tanker ellers får de magten over dig og gør dig handlingslammet.
  • For at kunne handle må du tage dig selv alvorligt, være nærværende, mærke efter og finde dit mod frem
6 måder du bliver en fri mand:
  • vær tydelig omkring, hvad du vil være med til
  • sæt stemningen i dit eget hjem
  • tag medansvar for de vigtige beslutninger i familien
  • giv din mening tilkende, da den er lige så vigtig som din kone og børns
  • tal højt og vær bestemt, så du bliver hørt
  • giv udtryk for din vrede, hvis du føler dine grænser er overtrådt
Træning i at ændre adfærd

Det er ikke nemt bare at ændre sine gamle vaner og mønstre. Det kræver, at du starter med at opdage, hvad der virker og ikke virker i det, du gør. Siden må du finde nye veje at gå og prøve dem af og få blod på tanden til at gøre det igen, idet du opdager, det virker for dig.
Hør hvad Hans har fået ud af at deltage i mandegruppen

1:1 FORLØB PÅ 10 SESSIONS INCL. INDLEDENDE SAMTALE OG E-BOGEN ’FRA MAND TIL MENNESKE’. KOSTER KR. 12.000.

Se mere her
DER ER LØBENDE TILMELDING TIL MANDEGRUPPEN. NORMAL PRIS FOR 10 MØDER OVER ET ÅR KR. 8.000.

Læs om Mandegrupper her