Det er okay at være svag, mand! – Øv dig i netværk med andre mænd

Mand tager sig til hovedet - manglende motivation

Er du en af de utallige mænd, der mener at det er svagt at bede om hjælp? Har du en indgroet forståelse af dig selv, som superman, der kan klare det hele? Har du evige dialoger med dig selv om, at du nok bliver forladt, hvis du står ved dig selv og siger NEJ? Husk det er okay at være svag, mand!
Så har jeg et skudsikkert tilbud til dig! Hvis du ønsker at ændre på disse opfattelser og endda vil ændre noget af den gamle ubrugbare adfærd. Kom og vær med i en netværksgruppe kun for mænd, hvor du en gang om måneden mødes med andre mænd, der ønsker det samme som dig. Du træner dit nærvær, din evne til at åbne dig om svære emner og lytte til andre. Du slapper hurtigt af, fordi du kan være dig selv og bliver accepteret som, du er. Integrer den side af dig, der viser svaghed – det skaber balance både at være stærk og svag. Det er okay at være svag, mand!

Nærvær er sexet

Alt for mange par, der kommer i terapi hos mig, savner nærvær og dialog i deres forhold. De har nærmest glemt at kigge hinanden i øjnene, når de taler sammen og hører slet ikke den anden færdig, før de svarer. Det betyder, at der er stor risiko for misforståelser og at I kommer længere fra hinanden.
Vil du vinde din kvinde tilbage, kan du starte med at træne din egen evne til at være nærværende. Kvinden tænder på nærvær, idet hun føler sig set, hørt og begæret, når du er tilstede i kontakten. Det kan ikke fakes, men noget du er nødt til at finde frem i dig selv. Øv dig i at geare ned, trække vejret, lyt og accepter den forskellighed, der måtte opstå. Men glem ikke at fortælle hende, hvor du står i sagen ellers mister du din autoritet.

Læs sidste indlæg: Stopper du dialogen i parforholdet

Ingen fordomme

De fleste mænd, der starter i mine netværk, som jeg kalder det, da mandegruppe skræmmer, vil den første gang næsten hellere dø end at komme. Alligevel vælger de at komme og opdager, hvor fedt det er. Ofte går der 8-10 min. i en lidt akavet stemning, men så sker der en forvandling. Alle åbner op og deler ud af indre tanker, følelser og udfordringer. Hurtigt opdager de, at alle er lige og ingen har fordomme eller behov for at kritisere. Du får et sted, hvor du kan være dig selv, sige højt, hvad der fylder i dit liv og lytte til, hvordan andre klare situationer, du selv kender til.

Sådan gør Du

Forløbet strækker sig over et år med 8-10 deltagere, der mødes en gang om måneden. Prisen er 700 kr. pr. gang som betales på én gang inden start eller i rater efter aftale. Da alle i gruppen er afhængige af hinanden, er det vigtigt, at du forsøger at komme alle 10 gange. Juli og december holdes fri af møder.

Lyt her hvad andre mænd siger om netværket