Hvad er du sulten efter? – Sæt ord på dine ambitioner

Radio P4 banner
Hvad er din ambition?
Hvad er dine drømme?
Hvad er dine mål for fremtiden?

De amerikanere kan noget……………..
Jeg er lige kommet hjem fra 4 dages vildt inspirerende seminar i San José, USA.
High Performance Coach Bredon Burchard fyrede alle sine Onelinere, erfaringer, livsmål og redskaber af uden, at jeg mistede nærværende et eneste minut.
900 mennesker fra 30 forskellige lande sad vi i den store sal på Marriott Hotel. Den Californiske sol strålede udenfor, mens jeg sad i min trøje for at holde varmen i aircon’en. Vi stod op – vi råbte – vi udvekslede med sidemanden – vi lavede High Five og delte tanker og følelser med hinanden.
Det var fantastisk, fordi det virker!!!
Se video fra San José: https://www.youtube.com/watch?v=IzxYS0y4n9c

Motivation kræver to ting af dig:

1: Kend din ambition – Hvad er du sulten efter:
Hvad driver dig? Hvad er dine mål, ønsker og drømme? Find ud af hvad du er sulten efter. Så sulten, at du ikke lader dig stoppe, selv om rejsen derhen er fuld af forhindringer og bump, der forstyrrer og udmatter dig.
2: Forventning/troen på at du kommer i mål:
Det altafgørende for, at du når dine mål og mærker motivationen undervejs er, at du har en indre forventning om, at det du rækker ud efter også kan lade sig gøre for dig. Fortæller du dig selv, at det ikke kan lade sig gøre? Lader du tvivlen styre dig? Så har du tabt, da det stopper din motivation. Du risikerer at miste gejsten og dit selvværd, mens du giver alle mulige undskyldninger for, at det ikke lykkedes for dig.
Vær i nuet. Kig på det, som sker lige nu i dit liv og oplev, at det egentlig er meget godt. Gå med nysgerrighed ind i nye ting og ha’ troen på, at alt er muligt. Det er kun dig selv, der sætter begrænsningen for, hvad du kan udrette.

Ønsker du, dit team eller din ledergruppe at blive klogere på, hvad der øger, vedligeholder og styrker den daglige motivation?

High Performer Leder-Coaching:

Vil du bringe dit lederskab op på et højere niveau? Et coaching forløb med dig løfter dig et step op på din ambitionsstige. Jeg udfordrer dig, sparrer med dig og giver dig nye redskaber til det autentiske lederskab.
Du er velkommen til at booke en indledende 1:1 session, så du opdager om det er noget for dig. Husk dér hvor modstanden er, er dér, hvor guldet ligger for dig.
www.nuetilederskabet.dk