Vær ekstraordinær i dit lederskab

Annette Jønsson portræt - Mandeterapeut

Hvorfor lykkes det nogle ledere at komme helt til tops, mens det ikke lykkes for andre ? Vær ekstraordinær i dit lederskab. Hvad er det, der skal til for at være en leder, som stiger i graderne, får succes og følgeskab fra sine medarbejdere? Er du en god leder allerede, men ønsker du at blive en ekstraordinær god leder?

Vær ekstraordinær i dit lederskab

Som leder i den nye verden er du nødt til at kunne mere end at være velfunderet i din faglighed og have en masse viden om dit særlige område. Du må også styrke din følelsesmæssige intelligens ved at træne dine menneskelige og sociale kompetencer. Her tænker jeg på din evne til at indgå i relationer, dine evne til at rose og anerkende andre, din evne til at være nærværende og i kontakt, din evne til at håndtere konflikter og ikke mindst din evne til at formidle dine budskaber, så de bliver forstået og taget alvorligt.

Kender du dine styrker og begrænsninger?

Er du i balance og har føling med dine lederegenskaber? Her tænker jeg på fx.mod, nærvær, integritet, styrke, vedholdenhed, empati, handlekraft m.fl. som er nogle af de vigtige elementer, du som leder skal være bekendt med og vide, hvordan du skal beherske i dit daglige arbejde.
Bliv klædt på til ekstraordinært lederskab til 1-dags workshop for mandlige ledere. Du får værktøjer, som gør det muligt at få både dine faglige og menneskelige kompetencer i spil.
Vil du vide mere om, hvem jeg er, og hvad der kommer til at ske på workshoppen så tjekt min video ud: