Jeg blir interviewet af Lasse Rimmer i Radio24syv

Thumbnail annette

Jeg havde en temmelig tempofyldt og sjov snak med Lasse Rimmer på Radio 24Syv om, hvordan kvinder kan være mere åbne og respektfulde overfor deres mænd i parforholdet. Lasse fortæller om episoder, hvor han til selskaber og sammenkomster oplever, at kvinder taler direkte dårligt og nedladende om deres mænd. Lasse er i tvivl om, hvad han skal stille op, når det sker. Hvad tænker du? Hvad ville du gøre i det situation?
Finder du dig i, hvis din partner taler om dig, mens du er tilstede? Eller siger du fra og træder i karakter? Jeg synes, det vil være spændende at få din reaktion på min samtale med Lasse Rimmer. Kom endelig med kommentar.

Brugbar bog

Det var rigtig dejligt, at Lasse Rimmer taler godt om min bog, som han brugte særligt, da han blev skilt. Han kunne genkende flere af de cases, jeg har med i bogen ‘Fra mand til menneske’. Mænd der fortæller deres historie om, hvad de har arbejdet med i min praksis, og hvad de har gjort for at ændre på et dårligt mønster i deres forhold, og hvilken forskel det har gjort. Det kunne fx.være at begynde at mærke sine grænser, så det ikke går upåvirket hen, når kæresten taler om ham til veninders, mens han selv er tilstede.
Du har altid et ansvar selv, når der sker noget, du ikke bryder dig om. Du kan vælge at lade som ingenting, du kan trække dig væk eller du kan træde ind og ændre tingenes tilstand ved at sige din mening om, hvad der foregår. Hvad plejer du at gøre, mand?
Gå ind og lyt til Damernes Magazine i dag d. 31. juli, hvor Lasse Rimmer interviewer mig om mænd, kvinder og min bog. Det er 35 min. inde i programmet, det starter.